ekonomijobb.se

logga

HR-Chef till Djursjukhuset Albano

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

HR-Chef till Djursjukhuset Albano

Vill du jobba i en nyckelroll som HR-Chef i en verksamhet som befinner sig på en spännande förändringsresa? Då kan detta vara jobbet för dig! Som vår nya HR-Chef kommer du att bygga en framåtriktad och professionell HR-funktion. Du blir en viktig spelare i Sjukhuschefens ledningsteam, där du driver HR-frågorna med tydlig koppling till verksamhetens strategiska mål.

Rollen

I rollen som HR-chef har du det övergripande ansvaret, operativt och strategiskt, för HR-frågorna på Djursjukhuset AniCura Albano, en verksamhet med ca 250 medarbetare (veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare och administrativ personal).
Tillsammans med övrig ledning driver du en tillväxt- och förändringsresa. Du är med och bygger företag och företagskultur, helt enkelt en drömarbetsplats!

Du kommer vara synlig och aktiv i hela organisationen och bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och övriga stakeholders. Då utvecklingstakten är hög och verksamhet är i transformation handlar en stor och viktig del av ditt arbete om att stötta våra chefer. Rollen är bred och spänner över hela HR-området. Du rapporterar till och jobbar i nära samarbete med verksamhetschefen och är med i Sjukhusets ledningsgrupp.

Du som person

Som person är du driven och energifylld med hög kapacitet samt har en tydlig kommunikationsstil. Du tänker nytt, är uthållig och driver i mål. Du är socialt bekväm, trygg, affärsdriven och möter lätt olika personligheter. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som kompetent, analytisk, får mycket gjort, erfaren och modig. Och självklart är du genuint intresserad av människor och djur!

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har en akademisk examen inom HR och minst 10 års erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete, operativt, strategiskt och taktiskt. Du har jobbat inom privat sektor, gärna inom olika branscher, och trivs i bolag med hög förändringstakt. Du har hunnit jobba som HR-chef eller senior HR BP med personalansvar.
Vidare är du bra på att stötta chefer i alla typer av verksamhetsnära frågeställningar och har en dokumenterad erfarenhet av att åstadkomma resultat och driva förändring och utveckling. Du har erfarenhet av att jobba i ledningsteam och bidra till helhet, både organisatoriskt och kommersiellt.

Dina arbetsrättsliga kunskaper är mycket goda och du är van vid verksamheter med kollektivavtal och att driva fackliga förhandlingar. Du formulerar dig med lätthet både på svenska och engelska.

Söka tjänsten

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 5 september och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, ylva.ottosson@jurek.se, 0733 914108.

Om AniCura Djursjukhuset Albano

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Sjukhuset har precis genomgått en stor ombyggnation och är ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.

Dela detta jobb

logga
HR-Chef till Djursjukhuset Albano

Jurek