ekonomijobb.se

HR-chef

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

HR-chef

Vår nuvarande HR-chef går i pension och vi söker hennes efterträdare. Har du ett genuint intresse för människor och vill leda och utveckla HR-arbetet hos Länsförsäkringar Bergslagen? Då är det dig vi söker!

Om jobbet
Som HR-chef hos oss har du en strategisk roll och ingår i företagets ledningsgrupp.  Som en del av vår ledningsgrupp förväntas du bidra till verksamhetsövergripande frågor och till vår affärsverksamhet. Du rapporterar till VD och ansvarar för HR-funktionen.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för utveckling, implementering, kvalitetssäkring och uppföljning av bolagets HR-processer. Ledarskapsutveckling, löne- och förmånsfrågor, arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, förhandlingar och att driva HR-projekt är en del av det dagliga arbetet.  Du ska tillsammans med en medarbetare på HR arbeta med dessa frågor både på strategisk och operativ nivå för att kunna erbjuda stöd till ledning och organisationen.  Du medverkar till att upprätthålla och utveckla en förtroendefull relation med personalorganisationerna.

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med personalansvar inom HR, minst 5 år på organisationsövergripande nivå. Vi önskar att du har erfarenhet av att driva HR-frågor i en ledningsgrupp.

Du har erfarenhet av övergripande arbetsgivar- och lönepolicys och arbete med långsiktiga HR-mål samt erfarenhet av förändringsarbete.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse. Du trivs med att vara ett stöd och bollplank till chefer och medarbetare och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring vår vd Mikael Sundquist 0739-20 01 70 eller vår nuvarande HR-chef Ann-Christin Palmér 0739-20 02 21.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco.

Tjänsten är placerad i Västerås.

Välkommen med din ansökan senast 15 augusti, vi kallar löpande till intervjuer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag

Dela detta jobb

HR-chef

Länsförsäkringar Bergslagen