ekonomijobb.se

Logo

HR Business Partners sökes till spännande uppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-20

Ansök nu

HR Business Partners sökes till spännande uppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med HR och trivs bra med att arbeta operativt? Vi söker nu efter en HR Business Partner till ett spännande teknikkonsultbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg dit du reser ungefär en gång i månaden. Annars arbetar du främst från kontoret på Lilla Essingen i Stockholm. Det finns även möjlighet att arbeta från kontoret i Västerås. I rollen som HR Business Partner arbetar du självständigt inom Stockholms-regionen men har dina kollegor som sitter i Göteborg till din hjälp. Detta är ett hyrköp med start i mitten augusti. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: 

- Stötta och coacha chefer kring personal- och arbetsrättsliga frågor.

- Arbeta med organisationens utveckling kring HR-processer och policys.

- Hantera personalärenden som rehabilitering, kompetensutveckling och coaching.

- Förbereda presentationer och arbeta operativt med HR.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom personal eller liknande. För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har minst 2–3 års erfarenhet av HR-relaterat arbete. Du ska ha goda kunskaper inom arbetsrätt och tidigare stöttat chefer i personalärenden. Vidare ska du vara bekväm att kommunicera på både svenska och engelska. 

Som person är du ambitiös, initiativtagande och har en god prioriteringsförmåga. Vidare har du inga problem att självständigt driva arbetet framåt. Vi ser gärna att du har skinn på näsan och känner dig trygg med att både fatta egna beslut och sätta gränser vid behov. 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande och varierande arbete inom olika HR-relaterade verksamhetsområden. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du initialt kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning med väldigt goda chanser till överrekrytering för rätt person. Tjänsten är med start i mitten av augusti och resor förekommer i tjänsten.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
HR Business Partners sökes till spännande uppdrag

Jurek Bemanning