ekonomijobb.se

Logga

HR – assistent / ledningsassistent till Scanreco

Företag Scanreco AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

HR – assistent / ledningsassistent till Scanreco

Vill du arbeta i en varierande roll där du får ta egna initiativ? Trivs du i en tjänst där du får hjälpa till och underlätta andras arbete? Hos Scanreco erbjuds du en bred roll i en mindre organisation med många kontaktytor.

OM TJÄNSTEN
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Scanreco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Scanreco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

OM FÖRETAGET
Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Idag har företaget drygt 200 anställda med en omsättning om ca 470 MSEK. Hos Scanreco blir du en del av en stabil organisation där du kommer ha HR-chefen som närmsta chef och få en bred inblick i det dagliga HR-arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Hos Scanreco arbetar du i en roll av bred karaktär då du supporterar deras HR-chef och övriga ledningsgruppen som består av totalt 10 personer. Till stor del kommer du att supportera inom HR-relaterade ärenden som rör det operativa HR-arbetet. Konkreta arbetsuppgifter är inrapportering till myndigheter, ansvara för HR-portalen och intranätet samt uppdatering av policys, rutiner och personalregister. Du utgör ett viktigt och avlastande stöd i HR-arbetet och du har kontinuerlig kontakt med företagets anställda. Övriga arbetsuppgifter är av mer administrativ karaktär så som att sortera avtal och vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som ledningsgruppen önskar hjälp med.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Eftergymnasial utbildning inom HR, personal eller administration

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom HR eller administration

  • Goda IT-kunskaper, gärna inom Sharepoint och Microsoft Teams

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du samarbetar med andra. Du är noggrann, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en roll där du har en stor variation i arbetsuppgifterna som du utför på ett prestigelöst sätt.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sätra, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
HR – assistent / ledningsassistent till Scanreco

Scanreco AB