ekonomijobb.se

HR-ansvarig till Teknik och fritidsförvaltningen

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

HR-ansvarig till Teknik och fritidsförvaltningen

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fritidsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en trevlig stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, anlägger och underhåller kommunens gator, parkeringar, parker, idrotts- och fritidsanläggningar. Vi stödjer även föreningsverksamheten och olika intressegrupper. From 2020-12-01 när vi bildar ny förvaltning tillsammans med fastighetskontoret och delar av samhällsbyggnadskontoret kommer vi även att ansvara för kommunens samlade lokalförsörjning och arbeta med frågor som rör drift, förvaltning och underhåll av kommunens fastigheter. Vidare kommer vi verkställa vi uppdrag när det gäller ny-, till- och ombyggnationer

Arbetsuppgifter

Är du en person med förmågan att leverera ett kvalificerat HR-stöd till våra chefer? Är du intresserad av och har erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete samt drivs av förändringsfrågor? Då kan detta vara något för dig! Vi söker en HR-ansvarig till Teknik och fritidsförvaltningen och kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande jobb där din roll är att arbeta operativt och strategiskt med HR-frågor på bred front. Då vi bildar en ny förvaltning så kommer organisationsfrågor och utveckling av organisationskultur att vara i fokus vilket gör det till ett spännande uppdrag. I rollen ingår det att på ett konsultativt och coachande sätt driva arbetsgivarfrågorna inom vår förvaltning i HR-frågor. Ditt ansvar är att förankra, driva, genomföra och följa upp samtliga HR-processer inom verksamheten. Du kommer att verka inom i stort sett hela HR-området som innefattar arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, rehabilitering, löneöversyn och facklig samverkan mm.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är initiativrik, entusiasmerande, drivande och kan arbeta lösningsfokuserat. Du har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer och har en stark professionell integritet. Vidare är du kommunikativ på ett tydligt och strukturerat sätt samt pedagogisk i ditt sätt att bemöta organisationen. Du har ett stort engagemang för HR-frågor och har tidigare arbetat några år med strategiskt och operativt HR-arbete med ett konsultativt och coachande förhållningssätt. Du har akademisk examen helst inom HR-området eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt god kunskap och erfarenhet av HR-arbete. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är en förutsättning för att klara rollen. Du drivs av att se möjligheter till förbättringar i verksamheten och har en stark servicekänsla samt tar ansvar för dina uppgifter. Vi ser det som meriterande om du kan avtalsområdet AB. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för uppdraget.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-06-24
Ansök senast
2020-08-09

Upplysningar

 • Martina Söderberg
  HR-ansvarig
  Telefon: Tillgänglig v 26 o 27
  E-post: Martina Söderberg
 • Anette Lindström
  strateg
  Telefon: Tillgänglig v 32
  E-post: Anette Lindström
 • Marika Fransson
  Vision
  Telefon: Tillgänglig v 26-27 samt v 32 070-593 62 57
  E-post: Marika Fransson
 • Magnus Eriksson
  Sveriges Ingenjörer
  Telefon: Tillgänglig v 26 och v 32 035-137714

Ansökan

Referensnummer
C39817 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

HR-ansvarig till Teknik och fritidsförvaltningen

Halmstads kommun