ekonomijobb.se

Logo

HR-ansvarig till Skrotfrag, Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

HR-ansvarig till Skrotfrag, Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och är redo för att ta nästa steg som HR-ansvarig? Vill du arbeta i en organisation med högt i tak och stor arbetsglädje tillsammans med engagerade kollegor kanske detta är rätt roll för dig!

Om rollen
Till Skrotfrag söker vi nu dig som vill få möjligheten att vara med på en spännande resa som HR-ansvarig. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att arbeta med att ta fram och utveckla personalhandbok, se över gemensamma riktlinjer och policys samt se över HR-processer och rutiner. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är;

• Chefsstöd i form av coachande samtal och stöd i personalrelaterade frågor
• Rekrytering
• Arbetsrättslig support
• Deltagande i fackliga förhandlingar
• Arbetsmiljöarbete
• Rehabilitering
• Personalvård – hälsa & friskvård

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag om 50% där du arbetar ute hos Skrotfrag. Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta i en organisation med högt i tak, engagerade kollegor och frihet under ansvar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta utvecklas i en spännande roll hos Skrotfrag. Här får du chansen att arbeta inom flera spännande områden och säkerställa att ett modernt och effektivt HR-arbete bedrivs.

Som person tror vi att du är positiv, nyfiken och intresserad av människorna i din omgivning. Du tar dig tid att sätta dig in i dina kollegors frågor och är engagerad i ditt arbete. Du är en duktig problemlösare och har förmågan att hitta bra lösningar.

Om företaget
Skrotfrag är ett familjeägt företag som grundades 1972 genom att och etablera bilskrotar i Göteborgsregionen samt att erbjuda pressning skrotbilar för andra i branschen. I dag består koncernen av 20 filialer i södra och mellersta Sverige som tar emot skrot i form av järn och övriga metaller samt sanerar skrotade fordon. Inom koncernen finns två fragmenteringsanläggningar där skrotet fragmenteras och sorteras i olika fraktioner för att kunna skickas till kund som råvara. Koncernens syn på hållbarhet är att det handlar om att bedriva verksamhet som håller både över tid och ur flera perspektiv. Hållbarhet bygger på ledningssystem som är anpassat efter Svensk lagstiftning och på frågeställningar från internationella standarder för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och socialt ansvar.

Du erbjuds
En riktigt spännande och rolig roll som HR-ansvarig hos Skrotfrag. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där du får möjlighet att göra skillnad! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag att ansöka. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
HR-ansvarig till Skrotfrag, Göteborg

Jurek Bemanning