ekonomijobb.se

HR-administratör till kund i Stockholm

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

HR-administratör till kund i Stockholm

För kunds räkning söker vi nu en driven HR-administratör.

ARBETSUPPGIFTER

Kunden nyttjar ca 1200 konsulter på kontrakt årligen, varav 600 förlängningar. Deras konsulter hanteras via tecknandet av ett konsultavtal. WFQ informerar HR och receptionen när en ny konsult ska läggas in i lönesystemet (Heroma). Konsulterna registreras i dag manuellt och motsvarar en halv heltidstjänst och kommer att utgöra basen i uppdraget som HR-administratör.

Utöver denna konsultregistrering kommer andra HR-administrativa arbetsuppgifter att tillkomma utifrån verksamhetens behov under hösten. HR avdelningen ansvarar för att leda arbetet med kompetensförsörjning mot målet att vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare och ger stöd till ledning och verksamhet inom områdena:

  • Kompetens och personalförsörjning

  • Arbetsgivarfrågor

  • Arbetsmiljö och hälsa

  • Medarbetarskap och ledarskap

  • Rekrytering och arbetsmarknad

  • Förhandling, samverkan och lönebildning

  • Kompetensutveckling

Dom skapar förutsättningar för sina medarbetare och chefer genom tydlig information på intranätet, verktyg och i dialog. Förutsättningar för att nå deras mål, och som möjliggör att ni tillsammans skapar framgång i uppdraget och att alla bidrar till den arbetsplats där man vill vara, en hållbar och attraktiv arbetsgivare.

VI SÖKER DIG SOM

Personen vi letar efter är uthållig, noggrann, snabb och har god systemvana. Krav på god administrativ förmåga, serviceförmåga samt kommunikation inom uppdraget sker på svenska.

INFORMATION 

Plats: Stockholm
Omfattning: Slutet av Augusti till 31 December 2021
Befattning: 100%   
Lön: Enligt överenskommelse

LÅTER DET INTRESSANT? 

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Skicka ansökan”. 

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

HR-administratör till kund i Stockholm

Tavana IT AB