ekonomijobb.se

Logo

HR-administratör sökes till statlig verksamhet

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-14

Ansök nu

HR-administratör sökes till statlig verksamhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en statlig verksamhet i centrala Stockholm söker vi nu en HR-administratör för ett konsultuppdrag med start i början av september. Uppdraget omfattar heltid där start är den 3/9 och pågår fram till 31/1-2019. Du kommer arbeta med olika personalärenden och vara ett stöd i HR-frågor för chefer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att handlägga anställningsavtal, arvoden och ersättningar samt administrera semester, föräldraledighet och sjukfrånvaro.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personalområdet och som har arbetat minst ett år med liknande arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, prestigelös och serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på en statlig organisation i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start den 3/9 och pågår fram till den 31/1-2019. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via "Ansök nu"

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Dela detta jobb

Logo
HR-administratör sökes till statlig verksamhet

Jurek Bemanning