ekonomijobb.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.


Sedan 2015 har Herrljunga kommun och Vårgårda kommun en gemensam HR-enhet. HR-enhetens uppdrag är att driva ett strategiskt- och operativt HR-arbete i båda kommunerna. HR-enhetens interna förhållningssätt innebär att vi har ett gemensamt helhetsansvar, vi ska lära av varandra där vi inkluderar och är tillgängliga för varandra med öppenhet och ärlighet.

På HR-enheten arbetar vi åtta personer och nu söker vi en vikarie för vår HR-administratör som ska gå på föräldraledighet.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att samordna våra personaladministrativa frågor inom Herrljunga och Vårgårda kommun såsom LAS-hantering, redovisningar, systemansvarig för personaladministrativa system, administrativ samordnare i flera av våra personalprocesser, samordna handläggningen kring interna utbildningar samt vara ett stöd till våra HR-specialister i det direkta personalarbetet.
Du kommer att ha en bred roll i ditt dagliga arbete. Du har också kontakt med flera andra i organisationerna och stöttar cheferna i HR-frågor.

I ditt ansvar ingår:
- Medverka i fortlöpande utveckling av processer och rutiner
- Delta i förbättringsarbete och skapa nya rutiner
- Delta i arbetet att skapa utbildningsmaterial och hålla i utbildningar inom ditt kompetensområde.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning för uppdraget och flerårig erfarenhet av HR-arbete, god kunskap om LAS och flerårig erfarenhet av administrativa system samt Office-paketet.

Du har ett professionellt förhållningssätt, gillar utmaningar, är utvecklingsinriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du har ett kundfokuserat och konsultativt arbetssätt där du bemöter människor med respekt och har en entusiastisk inställning till ditt arbete. Du är strukturerad och kan kommunicera tydligt i både tal och skrift. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ i dina egna uppdrag.

Då Personalavdelningen har ansvar för alla operativa och strategiska HR- och lönefrågor i två kommuner är det viktigt att du har förmåga att se helhetsperspektiv och tillsammans med oss ta ett helhetsansvar för detta.

Placering i båda kommunerna.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning
Tillträde: Start januari 2021
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-09-28

Arbetsgivarens referensnummer: A974235

 

Upplysningar lämnas av:

Kristian Larsson
HR-chef
E-post: kristian.larsson@ vargarda.se

Michaela Arvidsson
HR-administratör
E-post: michaela.arvidsson@ vargarda.se

HR-administratör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-28

Ansök nu

Dela detta jobb