ekonomijobb.se

HR-administratör

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

HR-administratör

Vill du jobba med oss för att göra Göteborg Energi till en ännu bättre arbetsplats? Tillsammans med kollegor och chefer är du med och skapar goda förutsättningar för våra medarbetare som varje dag jobbar för göteborgarna. Tillsammans utvecklar vi en hållbar stad för kommande generationer.

Som HR-administratör hos oss jobbar du med i många olika HR-frågor.

Du kommer att jobba med kompetensförsörjningsprocessen där du är delaktig i olika aktiviteter för att stärka arbetsgivarvarumärket. Det innebär bl a att ta emot frågor från studenter och arbetssökande, förmedla svar eller vidare kontakt inom HR eller till chefer i organisationen. Du kommer även att representera Göteborg Energi på olika mässor och event. En annan viktigt uppgift är att samordna hela processen för rekrytering av feriearbetare. När personalstaben har praktikanter och egna feriearbetare är du delaktig i att handleda dem.

Tillsammans med förhandlingschefen kommer du att administrera vårt lönerevisionsarbete. Du tar fram underlag och rapportera statistik, t ex marknadslönestatistik och lönekartläggning.

Du är kursadministratör och ser till att allt fungerar i samband med de utvecklingsaktiviteter som vi anordnar t ex den företagsgemensamma introduktionen. Vidare är du intranätredaktör vilket innebär att du tar fram och publicerar information till medarbetare och chefer.

Du administrerar behörigheter och förändringar i vår organisationsstruktur. Därutöver tar hand om personalstabens egen administration vilket bl a innebär att göra beställningar och hantera fakturor.

Vi behöver förstärka vårt team med dig som är positiv till varierande arbetsuppgifter, är van att göra prioriteringar och leverera utifrån kundens behov och med rätt kvalitet för uppgiften. Du har talang för att koppla enskilda arbetsuppgifter till ett större sammanhang och bidra till att skapa ordning och struktur i HR-arbetet. Du är serviceminded och utmanas av att söka information och hitta lösningar när det inte alltid finns givna rutiner och självklara svar. Du eftersträvar enkelhet och tydlighet i ditt sätt att kommunicera. Du är lyhörd för nya behov och är duktig på att nyttja olika administrativa stödsystem. Som medarbetare på personalstaben kommer du att hantera personuppgifter, det är därför viktigt att du har hög integritet i ditt arbete. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom HR gärna med erfarenhet av administrativt arbete.

På Personalstaben är vi nio kollegor som jobbar tillsammans med ett affärsstödjande HR-arbete. Vi jobbar för en hållbar och attraktiv arbetsplats, där vi är engagerade och mår bra -  både på och efter jobbet. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, goda anställningsvillkor och kollegor som gillar att ha kul på jobbet.

Tjänsten är ett vikariat när vår nuvarande HR-administratör studerar.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Du kan läsa mer om oss som arbetsgivare och vårt anställningserbjudande här https://www.goteborgenergi.se/Om_oss/Jobba_med_oss

Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

HR-administratör

Göteborg Energi