ekonomijobb.se

Head of General Accounting & Closing till NCC

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Head of General Accounting & Closing till NCC

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och coachande ledarskap? Då kan tjänsten som Head of General Accounting & Closing till NCC vara rätt tjänst för just dig!

Vad kan NCC erbjuda dig?
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

NBS (NCC Business Services) är ett Shared Service Center som levererar ekonomi-administrativa tjänster för de nordiska bolagen inom NCC-koncernen. NBS är nu behov att rekrytera en Head of General Accouting & Closing där tyngdpunkten i rollen ligger på att driva förändringsarbete och ledarskap. I rollen kommer du ha ansvar för att driva och harmonisera för att kvalitetssäkra och effektivisera bokslutsprocessen samt transaktioner.

Du kommer ha personalansvar för 20 medarbetare fördelat på två grupper (General Ledger och Country Financial Control). Du kommer leda, coacha, inspirera och prioritera arbetet för teamen.

Då rollen är ny finns stora möjligheter att vara med att sätta ramen för tjänsten. Tjänsten är placerad på NCCs huvudkontor i Solna och du rapporterar till Head of NBS.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet från liknande roll med kvalificerad redovisning, komplexa redovisningsfrågor och rapportering i bolag med stora flöden. Vidare har du erfarenhet av personalledning, van att driva förändring samt hantera flera bolag parallellt. Har du erfarenhet av implementerat system, liknande projekt eller från revisionsbranschen är det starkt meriterande.

Väsentligt för rollen är att du har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska, engelska och Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper, är driven, engagerad och strukturerad samt har en bra förmåga att prioritera. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor i organisationen. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar NCC med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Head of General Accounting & Closing till NCC

Mpya Finance AB