ekonomijobb.se

Head of Financial Control till tillväxtbolag

Till ett större företag med placering i Stockholm söker vi nu en Head of Financial Control.

Söker du en ledande roll inom ett starkt växande bolag? Trivs du med att arbeta som sparringpartner till CFO? Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och vi söker nu dig som vill fortsätta vara med på denna resa!

Detta söker vi
Du kommer erbjudas en nyckelroll inom ekonomifunktionen och utgöra ett stöd till CFO och ledning i koncernen och ansvara för koncernapporteringen, framställa koncernanalyser samt driva budget- och prognos processen. Du blir del av en dynamisk organisation som är i ständig utveckling och där medarbetarna har stort engagemang och drivkraft.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ha ansvar för utvecklingen av bolagets finansiella rapportering enligt IFRS.

  • Ha ansvar för att bolaget lever upp till de krav som finns exempelvis kopplat till rapportering, intern kontroll och dokumentation.

  • Prognos- och budgetarbete.

  • Verka som en ”speaking partner” till ledningen avseende financial controlling och stötta verksamheten med analysarbete och framtagande av relevanta KPI:er.

Din profil
Vi söker dig som är civilekonom och som har minst 10 års arbetslivserfarenhet. Du arbetar troligtvis i en senior koncerncontrollerroll idag alt som CFO och har en bakgrund inom redovisning/revision. Det är meriterande om du har arbetat inom börsnoterade bolag. Vi förutsätter att du har goda kunskaper och praktisk erfarenhet inom extern rapportering, ekonomistyrning, relevanta systemstöd samt i Excel och Powerpoint.

Du som person
Vi söker dig som är en självgående person som tycker om att ta stort ansvar i ditt arbete. Du har integritet samt en förmåga att hantera en föränderlig miljö. Då du kommer ha en övergripande roll är det viktigt att du är affärsorienterad, strategisk och analytisk samt är mål- och lösningsfokuserad för att driva processer och ro förändring i land. Vi tror även att du har en prestigelös inställning, är social och tycker om att samarbeta med andra. Du kommer ha mycket kontakt med andra inom företaget, varför vi även tror att du är en pedagogisk och god kommunikatör.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Annonsen är publicerad tills dess tjänsten är tillsatt. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt, 073-922 61 72.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Head of Financial Control till tillväxtbolag

Prodiem