ekonomijobb.se

logga

Head of Finance till uppdrag i city

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Head of Finance till uppdrag i city

Är du intresserad av en spännande roll som Head of Finance på ett internationellt annonsteknikbolag? För kunds räkning söker vi nu en operativ och framåtriktad Head of Finance. I rollen som Head of Finance har du ansvar för redovisningsteamet på totalt 4 personer samt övergripande ansvar för bolagets redovisnings- och bokslutsprocess. Din arbetsplats är hos kundens huvudkontor centralt i Stockholm. Du rapporterar till VD i på Stockholmskontoret och till i CFO i Paris. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löper 6 månader med chans till överrekrytering för den som är intresserad.

Arbetsbeskrivning

Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Bokslutsarbete,månads-, och årsbokslut enligt IFRS
  • Personalansvar för 4 medarbetare
  • Ansvarig för kassaflöde
  • Collection (inte utföra själva indrivningen)

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete och är självständig i årsbokslut enligt IFRS. Du har även god IT vana. Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift. Att ha lett ett team förut är starkt meriterande, men är du rätt person kan detta vara din första chefsroll. För rollen som Head of Finance ser vi gärna en person som är intresserad av över tid växa in i en CFO roll vid en eventuell överrekrytering. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat i Netsuite och Cloudsystem ses det som också som meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen som Head of Finance på bör du trivas med att arbeta i ett företag med högt tempo och tillväxt. Du är en tydlig, självständig person med hög struktur och noggrannhet. Du känner dig trygg i ledarrollen över en mindre grupp.

Du erbjuds:

En utmanande och spännande roll som Head of Finance i ett start-up bolag med utvecklingsmöjligheter. Kontoret ligger placerat i centrala Stockholm.  Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med start omgående. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

logga
Head of Finance till uppdrag i city

Jurek