ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Head of Finance till Cambio Healthcare Systems AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Head of Finance till Cambio Healthcare Systems AB

Hur viktigt är det för dig att känna att du gör skillnad i ditt arbete? Tänk om din analytiska förmåga, ditt engagemang och ditt affärssinne kan göra så att morgondagens vård och omsorg blir ännu bättre?

Det framgångsrika bolaget Cambio har återigen gett Mpya Finance förtroendet att hantera en rekryteringsprocess för deras räkning. Den här gången rekryteras det till en riktig drömtjänst som Head of Finance, och vi vet att den här nyinrättade tjänsten kommer väcka en stor nyfikenhet bland duktiga ekonomer på marknaden. Den ger nämligen en fin möjlighet till att få ta Cambios finansorganisation till nästa nivå!

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. De vill göra skillnad inom vård och omsorg, och för samhället i stort. Som Head of Finance kommer du ha en viktig roll för att nå målet då du arbetar framåtriktat och ständigt ser till förbättringar och utveckling inom finance-området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen är bred och här får du stor möjlighet att själv vara med och forma ditt dagliga arbete. Du kommer ha ett personalansvar för sex duktiga medarbetare, varav två arbetar inom Financial control och resterande inom reskontra.

  • Leda och fördela arbetet för att säkerställa att redovisningen och rapporteringen levereras i tid och på ett korrekt sätt enligt lagar, regler och principer.

  • Ansvara för konsolidering av koncernens månads-, kvartals- och årsbokslut

  • Säkerställa kvartalsrapportering samt årsredovisning enligt IFRS

  • Övergripande ansvar över processer och policys, samt att effektivisera och automatisera dessa

  • Driva och delta i olika redovisningsprojekt

Du rapporterar direkt till Johannes som är CFO och ni kommer ha ett nära samarbete. Rollen är placerad på Cambios fina kontor i nybyggda Link Business Center med en av Linköpings finaste utsikter.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk universitetsutbildning inom ekonomi samt besitter en gedigen erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete. Kanske har du arbetat som revisor tidigare, alternativt har en bakgrund från en internationell koncern som med fördel är börsnoterat. Vidare är du väl förtrogen med rutinerna kring koncernrapportering och regelverk som K3 och IFRS. Vi ser det som meriterande om du dessutom har arbetat med förvärv sedan tidigare. Cambio arbetar i systemet Workday så det vore toppen om du har erfarenhet av detta eller liknade. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och samt besitter goda kunskaper i Office.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du får vara lösningsorienterad, kreativ och tänka nytt i ditt arbete. Du beskrivs som en strukturerad och driven person, samtidigt som du är mån om att bibehålla ditt strukturerade arbetssätt. Du har förmåga att greppa helheten men med bibehållen uppmärksamhet på detaljer. Vi ser att du besitter goda ledaregenskaper och är duktig på att underhålla dina relationer.

Vad erbjuder Cambio dig?
På Cambio uppmuntrar de till att ta initiativ som bidrar till företagets och deras egen utveckling. För dem är det viktigt att du ska ha möjlighet att växa, både som person och som medarbetare. Deras kultur beskrivs genom orden ”Tillit”, ”Omsorg” och ”Tillsammans” som genomsyrar allt de gör.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 15 januari 2023. I den här rekryteringen samarbetar Cambio med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66, anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Head of Finance till Cambio Healthcare Systems AB

Mpya Finance AB