ekonomijobb.se

loga

Head of Consultants & Tech Recruiter

Företag We tech talents
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Head of Consultants & Tech Recruiter

Om tjänsten

Tech Talents är ett konsult och rekryteringsföretag för ingenjörer tidigt i sin karriär. Vi anser att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tech Talents fokuserar på spännande uppdrag inom IT och Teknik samt att skapa goda förutsättningar för att våra konsulter ska växa i sina yrkesroller. Vi har varit verksamma i närmare 10 månader och under den perioden har vi vuxit från 2 till ca 40 anställda och totalt hjälpt närmare 50 ingenjörer till sitt första eller nästa steg i karriären. Vi brinner för att skapa värdeskapande aktiviteter för ingenjörer i början av sin karriär och förstår vikten av en seriös kontakt inför att de tar sina första steg ut i yrkeslivet. Inför 2020 söker vi nu ytterligare en medarbetare som har goda erfarenheter av att skapa starka relationer med kandidater och företag i Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som Head of Consultants & Tech Recruiter förväntas du driva och utveckla företagets konsultaffär. Det innefattar att scouta, träffa, samt hitta möjligheter för våra kandidater hos våra kunder. Du kommer att vara chef över en konsultgrupp där ditt ansvar ligger i att utveckla medarbetarna under sin tid som anställda på Tech Talents. Det innefattar konsultnärvaro, coachning, samt hjälp till att bygga en utvecklingsplan i samråd med teknisk chef hos kund. Genom vårat individuella konsultprogram som varje konsult innefattas av är målet att kunna accelerera våra konsulter under sin tid hos oss. Detta på både ett personligt samt kompetensmässigt plan. 

Det är viktigt för oss att du är med och formar den kultur vi vill genomsyras av, där kund och kandidatfokus alltid står högst på agendan. Du kommer utöver ovan ha möjlighet att forma din egen roll utifrån dina intressen och Tech Talents kommande utveckling.

Vi söker dig som

För tjänsten söker vi en kreativ och energifull person med ett tydligt fokus på att skapa starka relationer med kandidater, konsulter samt kunder. Du är en person som är orädd och tar dig ann alla typer av arbetsuppgifter och utmaningar. Du har en stark vilja att ta dig framåt och skapa goda resultat. Vi söker en person som når sina mål och som är kreativ att hitta sina vägar dit. Du drivs kort sagt av att lösa saker, och vågar utmana tankebanorna för att nå dit. Du ska trivas i ett klimat med eget ansvar och stor frihet. Vi ser att du har erfarenhet från konsult eller bemanningsbranschen samt att du brinner för att skapa starka relationer och värdeskapande aktiviteter. 

Startdatum

Inledningen av 2020.

Om oss

Ansatsen till Tech Talents är "En god teknisk utbildning ska löna sig" och detta är något som genomsyrar hela företaget. Tech Talents är en arbetsgivare där ingenjörer tidigt in i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden. En arbetsgivare där medarbetarna trivs och utvecklas. 

Tech Talents ingår i koncernen Maintrac Holding. Koncernen innehållet bolagern Vinnergi AB, samt Maintrac AB. Koncernens majoritetsägare är Sobro AB. 

Vårt erbjudanden till dig

  • Konkurrenskraftig månadslön samt bonus
  • En arbetsplats med stor frihet
  • Spännande resa med att bygga upp ett företag
  • Personalbil
  • Möjlighet till delägarskap

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Göteborg.

Dela detta jobb

loga
Head of Consultants & Tech Recruiter

We tech talents