ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Head of Accounts Payable till bolag i Linköping

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Head of Accounts Payable till bolag i Linköping

Nu söker vi nu en Head of Accounts Payable för ett bolag som är verksamma inom militärt försvar i Linköping. Förutom att leda och coacha teamet inom AP, som idag består av 18 medarbetare kommer du att driva, forma och utveckla processer för leverantöreskontrafaktureringen samt deras systemstöd inom organisationen. Du kommer även att ingå i den utökade ledningsgruppen Accounting Services. Förutom detta kommer även dina arbetsuppgifter att innefatta:

  • Leda det dagliga arbetet för AP-teamet
  • Fördela arbetsuppgifter för AP-teamet 
  • Kvalitetssäkrar den löpande bokföringen 

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, där vi gärna ser att du har eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av ledarskap och är trygg med att leda en stor grupp medarbetare, alternativt tidigare chefsuppdrag. Du har goda kunskaper inom reskontra med fördjupade kunskaper inom leverantöreskontrafaktureringen. Du har god systemvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Unit4/ Agresso. Som person är du strukturerad och kan prioritera vilka resurser som behövs för olika ändamål. Fortsatt är du positivt driven som vill leda och coacha dina medarbetare och gör detta med stort engagemang. Du ser förändring som något spännande och skapar delaktighet för att ditt team ska få rätt förutsättningar till utveckling i ett dynamiskt klimat. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start 1 november som fortlöper till slutet av juni 2023. Kunden sitt säte i Linköping och arbetet utförs på plats. Tjänsten baseras på en normal 40h/vecka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Head of Accounts Payable till bolag i Linköping

Jurek