ekonomijobb.se

Hanko Redovisning är en redovisningsbyrå som erbjuder en mängd olika tjänster till sina kunder, några exempel är bokföring, lönehantering, fakturahantering, bokslut, årsredovisningar, rådgivning och skatter. Men det slutar inte där, i och med vår goda relation till våra kunder tilldelas vi ofta en mängd olika uppdrag att hantera. Vår byrå finns både i Norrköping samt Stockholm Kungens Kurva, nu söker vi personal för att utöka Stockholmskontoret.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom kommer dina primära arbetsuppgifter bestå av att självständigt sköta bokföring, löner och moms/lönerapportering för små till medelstora bolag med varierande bolagsformer. Tjänsten ska tillsättas under oktober.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet inom bokföring samt lönehantering, har du erfarenhet av årsredovisningar och bokslut för AB, HB och enskilda firmor är det meriterande. Du har ett ansvarsfullt synsätt på dina arbetsuppgifter och klarar av att hålla dina deadlines. Du är kommunikativ och gör dig lätt förstådd både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Det kan också vara intressant om du är nyutbildad och söker ditt första jobb inom redovisning. Med rätt personlighet och ett stort driv att vilja lära kan du vara den vi söker.

Vad kan Hanko Redovisning erbjuda dig?
Hanko Redovisning är ett familjeägt företag med sex anställda i dagsläget. Du kommer att jobba nära med cheferna vilket ger ett ypperligt läge att utvecklas i snabb takt. Stämningen på kontoret är mycket god, samtliga anställda hjälper till varandra för att underlätta arbetet och kunna ge våra kunder absolut bästa service. Du kommer ha stor frihet att lägga upp arbetet så som det passar dig bäst.

Ansökan
Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt.

För frågor kontakta:
Benjamin Barhanko
benjamin@hanko.se

Hanko Redovisning söker redovisningsekonom

Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb