ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Häng med på resan mot nöjdast kunder i branschen som ekonomiassistent hos Bilia!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-09

Ansök nu

Häng med på resan mot nöjdast kunder i branschen som ekonomiassistent hos Bilia!

Sugen på att lära dig mer om ekonomi? Kanske har du varit inne och nosat på affärsområdet, och nu känner att du vill bredda dina kunskaper. Bilia söker just nu en ekonomiassistent som är redo att kliva in på ett företag med stark kultur för att bli en sann ”bilian”.

Om tjänsten

Koncernen Bilia består idag av 15 bolag om cirka 4 000 medarbetare. Utöver Sverige verkar Bilia i Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg, där fler bolag innanför och utanför Sveriges gränser är på väg in i Biliafamiljen.

Bilia är en av Europas största bilkedjor och är just nu inne i en expansiv fas. På ekonomiavdelningen sitter idag ca 60 medarbetare. Till den avdelningen behöver nu Bilia utöka med en ekonomiassistent som ska bidra till deras affärsidé att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster till sina kunder. Du kommer att tillhöra leverantörskontra-teamet bestående av din närmsta chef Veronica och tio teamkollegor med varierade personligheter och kompetenser.

Du kommer in på ett tryggt och platt bolag med flera utvecklingsmöjligheter. En hel del medarbetare har jobbat sig uppåt inom företaget och väljer att stanna kvar många år. Veronica tror att det har mycket att göra med den fina kulturen som råder. Kompetens, respekt, engagemang och äkta är Bilias värdeord och de ser till att samtliga aktiviteter de gör ska syfta till dessa värderingar.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Bilia kommer du jobba med verksamhetsredovisning gentemot de olika bolagen inom koncernen. Bilia väljer nu att ta hem fakturahanteringen för systerbolaget i Norge till Sverige, vilket betyder att de behöver staffa upp med flera medarbetare.

Dina arbetsuppgifter består främst av leverantörsreskontra där fokus är att säkerställa att ni betalar era leverantörer i tid. Det kan innebära påminnelsehantering och se till att kreditfakturor blir utbetalda. Kanske får du även framåt ansvar för egna bolag där du sköter hela processen. Som sagt finns alla möjligheter hos Bilia att jobba sig uppåt inom organisationen.

Vi söker dig som

För att du ska klara av detta jobb ser vi att du som lägst har en gymnasieutbildning med inriktning ekonomi. Är du utbildad på gymnasienivå ser vi även att du har någon form av erfarenhet av ekonomiarbete. Skulle du ha en universitets- eller högskoleutbildning räcker den erfarenheten för att klara av jobbet hos Bilia.

Med det sagt är det inte erfarenheten vi värderar högst, utan den du är som person. Därför har vi också plockat ut fyra egenskaper som vi anser vara mest värdefulla i denna roll för att både passa in på företaget, men också klara av jobbet.

  • Självgående
  • Målinriktad
  • Serviceinriktad
  • Duktig på att samarbeta

Ovan egenskaper kommer också gå som en röd tråd igenom hela rekryteringsprocessen

Övrig information

  • Start: Omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  • Omfattning: Bilia söker en ekonomiassistent på visstid

  • Placering: Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bilias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar.

Koncernbolaget Bilia har 134 anläggningar och finns i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. Vi är en av Europas största bilkedjor, vilket är en trygghet för dig som kund. Tack vare vår storlek kan vi teckna gynnsamma avtal med våra leverantörer, så att du får bra produkter till bra priser.

Dela detta jobb

Häng med på resan mot nöjdast kunder i branschen som ekonomiassistent hos Bilia!

Academic Work