ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Handläggare till ledande Inkassobolag

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Handläggare till ledande Inkassobolag

Har du tidigare erfarenhet inom administration och är ute efter nya möjligheter? Här får du möjlighet att arbeta med handläggning hos ett av Europas ledande inkassobolag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en branschledande leverantör av kredithanteringstjänster med närvaro på över 20 marknader i Europa. Bolaget hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöden och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får de stöd de behöver för att bli skuldfria.

Arbetsuppgifter

I rollen som handläggare arbetar du administrativt med behandling av delgivningsärenden. Du har kontakt med kunder, registrerar och handlägger ärenden tills det är slutfört och fakturerat. Du har i rollen flertalet kontaktytor och samverkar med bland annat delgivningsmän, kunder, myndigheter samt kollegor. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en hög servicenivå i samtliga kontakter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst avslutad gymnasieutbildning
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration eller handläggning

För att bli framgångsrik i rollen som handläggare är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort. Vidare dubbelkollar du ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ, att bidra med nya idéer och testa nya arbetssätt ser du som självklart i din yrkesroll. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Sickla, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Handläggare till ledande Inkassobolag

Bravura