ekonomijobb.se

logga

Handläggare sökes till myndighet i Örebro

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Handläggare sökes till myndighet i Örebro

Just nu söker vi två handläggare på uppdrag till Statistiska centralbyrån (SCB) i Örebro. Har du erfarenhet av att möta företag eller organisationer i rådgivande situationer gällande företagsekonomi eller löner? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som handläggarna kommer du att förstärka myndighetens löneteam och i huvudsak arbeta med insamling, granskning och uppgiftslämnarkontakter gällande Labour Cost Survey (LCS). En undersökning som genomförs på uppdrag av MI och levereras till EU:s organisation för statistik (Eurostat).

Arbetet innebär att självständigt utifrån arbetsrutinbeskrivningar och samarbete i löneteamet, kunna besvara frågor från företag och organisationer både via telefon och e-post. Arbetet innefattar också granskning av företags- och organisationers inlämnade data samt återkontakter för att säkerställa riktiga uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig har god förmåga att strukturera sitt eget arbete. Du är noggrann men samtidigt ha förmåga att se helheten, för att kunna avgöra helheten i statistik. Vi ser även att du har förmågan att arbeta självständigt.

  • Ha gymnasieutbildning med inriktning mot företagsekonomi i kombination med minst två års erfarenhet av löner och/eller ekonomi på företag och/eller offentliga organisationer.

  • Kunskaper i MS Office eller likvärdigt

  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska, tal och skrift

  • Erfarenhet av att möta företag och/eller organisationer i rådgivande situationer gällande företagsekonomi och/eller löner

  • Ha kunskap och grundläggande begrepp inom förratagsekonomi och lönehantering

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% från 30 augusti och löper tom. 2021-12-31, med chans till förlängning på upp till tre (3) månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsassistent Elvira Björebäck via mail: elvira.bjoreback@jurek.se 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Handläggare sökes till myndighet i Örebro

Jurek