ekonomijobb.se

logga

Handläggare sökes till myndighet!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Handläggare sökes till myndighet!

Vi söker nu en kommunikativ handläggare till vår kund i centrala Stockholm! Motiveras du av att få ta ansvar och är kommunikativ? Läs då gärna vidare!

Vår kund är en statlig myndighet med uppgift att tillhandahålla service och bevaka statens och allmänhetens intresse. Nu söker de en driven handläggare till sitt team!

Arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du att stötta upp i processen för statsbidrag genom att handlägga rekvisitioner samt administrativt kontrollera ansökningar och redovisningar från myndigheter och organisationer. Du kommer att arbeta utifrån riktlinjer och praxis för att utarbeta olika förslag. I rollen ingår muntliga och skriftliga kontakter med interna och externa aktörer. 

 Arbetet innebär även att kontrollera formalia i dessa ärenden och skriva kontrollpromemorior samt hantera handlingar kring bidrag i kundens ärendehanteringssystem. Vidare kommer du att analysera och utvärdera projekt och avrapportera utredningsresultat. Vi söker dig som är strukturerad och noggrann. Du har även erfarenhet av att ta ansvar och självständigt ansvara över processer.

Vi söker dig som

  • Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Dokumenterat god förmåga att vara noggrann och ansvarstagande
  • Mycket god förmåga att kommunicera på svenska i skrift
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av minst 3 liknande uppdrag

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning 60-100% med start 2020-12-01 till och med april 2021, arbetet kommer utföras minst tre dagar per vecka och periodvis upp till fem dagar per vecka. Placering i centrala Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Handläggare sökes till myndighet!

Jurek