ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Gudrun Sjödén söker en Redovisningsekonom

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Gudrun Sjödén söker en Redovisningsekonom

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i ett färgstarkt företag där vi har ett kreativt och okonventionellt sätt som tar sig uttryck i allt vi gör? Vill du arbeta i ett välfungerande team med möjlighet att arbeta delvis hemifrån? Sök då rollen som redovisningsekonom hos Gudrun Sjödén!

Just nu söker Gudrun Sjödén en redovisningsekonom till företagets centrala ekonomiavdelning som idag består av ett kompetent och engagerat team om 6 personer.
Att vara anställd och arbeta hos Gudrun Sjödén innebär ett arbete med stor variation där det finns stora möjligheter att vara delaktig i sidoprojekt för att vara med och bidra till expansionen och utvecklingen av företaget.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

• Löpande bokföring
• Avstämning av balanskonton vid månadsbokslut
• Moms/skatt
• Internfakturering
• Likviditetsrapport
• Årsbokslutsarbete, inklusive årsredovisning och skatteberäkning
• Delaktighet i olika projekt/uppföljningar/analyser
• Vara behjälplig till bolagets löneadministratör

Du erbjuds en roll där du kommer att ansvara för bokföringen i två av våra dotterbolag, ett svenskt och ett baserat i Frankrike med internationella kontakter med franska revisorer.

Personprofil
• Civilekonom eller flera års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av att arbeta i större system
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Lönehantering
• God förmåga av arbete i Excel

Vi tror på människans förmåga och vilja att utvecklas. Därför tror vi att det är din personlighet, inställning och drivkraft som är ditt viktigaste bidrag till Gudrun Sjödén framgång. Genom egna initiativ, nyfikenhet och mycket arbete skapar vi sedan tillsammans Gudrun Sjödéns framtid.

Övrigt
Start: Omgående, enligt ök
Omfattning: Heltid, initialt en anställning av PerformIQ med goda chanser att på sikt bli överrekryterad till kund.
Arbetstider: Kontorstider, flextid
Plats: Årsta/Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
1976 öppnade Gudrun Sjödén sin första butik på Regeringsgatan i Stockholm. Affärsidén är fortfarande bekväma färgstarka plagg i naturmaterial med ett nordiskt formspråk. Men mycket har hänt under åren. Bland annat har Gudrun Sjödén arbetat mycket medvetet med fler hållbara och miljömedvetna material. Och kunderna blir bara fler och fler. Kläderna säljs idag via webb, katalog till kunder i fler än 70 länder, där Tyskland, Storbritannien, USA är de som växer kraftigast. Gudrun Sjödéns har genom åren mottagit mängder av utmärkelser som designer och entreprenör- tex. Kungens medalj Litteris et Artibus och ELLES Hållbarhetspris- och har toppat den svenska exporten av modemärken i flera år.

Dela detta jobb

logo
Gudrun Sjödén söker en Redovisningsekonom

PerformIQ