ekonomijobb.se

loga

Gruppchef Ekonomiassistenter

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Gruppchef Ekonomiassistenter

Vi söker en gruppchef till Riksbyggens dotterbolag i Östersund. Bolaget levererar ekonomisk förvaltning till drygt 400 fastighetsägare runt om i Sverige. Antalet anställda är idag 40 stycken bestående av ekonomer och ekonomiassistenter. Som gruppchef  du är direkt underställd vd i bolaget och ansvarar för ca 10-15 ekonomisassistenter, samt ingår i bolagets ledningsgrupp.

Som gruppchef har du:

  • Ett verksamhets- och resultatansvar vilket innebär att driva, följa upp och utveckla verksamheten både ur ett affärs – organisations och individperspektiv samt att säkerställa den långsiktiga kompetensförsörjningen.
  • Att vara arbetsgivarens företrädare vilket innebär att säkerställa en god och säker arbetsmiljö. Frågor kring samverkan – förhandling och lönesättning liksom att verka för goda relationer med arbetstagarorganisationerna ingår i ansvaret.
  • Att vara en ledare och förebild genom att inspirera, skapa engagemang och motivation samt förutsättningar för medarbetarna att kunna utvecklas och ta ett ansvar. Att skapa delaktighet och nå framgång genom att delegera och involvera medarbetarna i verksamhetsfrågorna.

Ekonomiassistentens huvudsakliga arbetsuppgift är att vara löpande ansvarig gentemot kunderna (oftast styrelsen i en bostadsrättsförening), ansvaret kan delas upp i två huvuddelar; hantering av lägenhetsregistret och löpande ekonomiansvarig. Dagliga arbetsuppgifter är t ex hantera överlåtelser och pantförskrivningar, avstämningar, kontering av leverantörsförsfakturor, avisering till boende och kundfakturering.

Vi ser gärna att du som söker:

  • är trygg i din chefsroll och har några års erfarenhet som chef
  • har högskoleexamen inom ekonomi eller likande erfarenhet
  • är intresserad av framtida utvekling inom digitala funktioner och självbetjäning

Har du erfarenhet från tjänsteförsäljning och specifikt inom fastighetsförvaltning är det extra meriterande.

Tjänsten är på heltid med placering i Östersund. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi välkomnar din ansökan löpande, dock senast 20 december 2019.

För frågor om tjänten kontaktas: Susanne Lindh, vd, 018-18 97 25.

Förvaltning i Östersund AB
www.rbekonomi.se

Kontaktperson

Susanne Lindh

VD

018-189725

Dela detta jobb

loga
Gruppchef Ekonomiassistenter

Riksbyggen