ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Gruppchef Ekonomi

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Gruppchef Ekonomi

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Om företaget och tjänsten
Vi söker nu en ny gruppchef till vår ekonomiavdelning. Du kommer få chans att leda ett sammansvetsat team, specialisera dig inom ekonomi och affärssystemet, samt vara en drivande faktor i vårt utvecklingsarbete. Placeringsort är Sandviken, med möjlighet att till viss del arbeta hemifrån. Givetvis har vi ett flexibelt synsätt till hybrida arbetslösningar, även om vi såklart tycker att en viktig del i jobbet är att träffa kollegorna på kontoret titt som tätt. Du kommer också få resa till våra lokalkontor runtom i Sverige, då dina medarbetare befinner sig på fler än ett ställe.

Om avdelningen
Inom ekonomiavdelningen arbetar cirka 65 medarbetare. I rollen som gruppchef ansvarar du för ca 20 medarbetare vars uppdrag är företagets löpande fakturering. Med support från din närmsta chef, verksamhetschefen, samt företagets stödfunktioner, har du för din grupp fullt ansvar för personal-, ekonomi och arbetsmiljö. Vi värnar om att tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens, skapa trygghet för att främja ett arbetsklimat som bygger på öppenhet och delaktighet.
Att vara gruppchef för ekonomi innebär att du kommer vara engagerad i hela verksamhetsområdets utveckling – vilket på sikt, för rätt kandidat, kan vara en fantastisk möjlighet att växa ytterligare inom bolaget.

Vårt erbjudande
Våra medarbetare lyfter ofta fram att man trivs på jobbet och vi strävar efter att ha en trevlig och hjälpsam kultur. Vi tror att vi blir bättre och når längre om vi alla hjälps åt.

Vi vill att alla som arbetar hos oss ska trivas med att gå till jobbet varje dag och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats. Som ledare erbjuds du möjlighet att gå vårt ledarskapsprogram för att utvecklas som ledare och chef. Mycket av den personliga utvecklingen sker också i samarbete med andra, genom att ställas inför nya situationer och arbetsuppgifter.

Om dig  
Du som söker har ett par års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat ekonomiarbete, där du fått erfarenhet från att arbeta med hela ekonomiprocessen. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och därmed goda teoretiska kunskaper inom området. Du har erfarenhet från affärs- och rapporteringssystem och kommunicerar svenska såväl som engelska väl, i både tal som skrift.

Ovanpå det har du erfarenhet av att vara ledare och du har tidigare arbetat med utvecklings- och förändringsarbete i en grupp. Din självkännedom är god och du agerar på ett tryggt sätt som skapar förtroende och delaktighet. Dina styrkor är en god analytisk förmåga, att du är välorganiserad och dessutom har ett stödjande och tydligt sätt att kommunicera. Du ser till helheten, tar ansvar och drivs av att få vara med där du kan påverka. Du motiveras starkt av att utveckla dina medarbetare och har tidigare visat goda resultat från detta. För dig är det självklart att vara ett föredöme för såväl medarbetare som kollegor, tillika lojal mot din arbetsgivare.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Ardbo på 073-521 65 19. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Dela detta jobb

logo
Gruppchef Ekonomi

Granitor Electro AB