ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Financial Controller till Verisure i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Group Financial Controller till Verisure i Malmö

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många! Verisure söker en driven och passionerad Group Financial Controller till deras Group Reporting Centre (GRC). Du blir teamleader för konsolideringsprocessen och du rapporterar till Mikael, Group Chief Accountant. ”Vi har en fin teamkänsla och har en ödmjuk attityd till varandra och vårt uppdrag” säger Mikael.

Du sitter tillsammans med Group Finance teamet i Malmö och har kollegor i Linköping, Geneve, Madrid och Lissabon.Verisure erbjuder en hybridlösning. Du är alltid välkommen till det fina och sprillans nya kontoret ett knappt stenkast från Malmö Central.

I rollen kommer du att verka inom områdena koncernkonsolidering, rapportering och redovisning och huvudsyftet för rollen är att säkerställa kvaliteten i den finansiella data som rapporteras från de operativa länderna till koncernen. För att bli framgångsrik i rollen krävs en bred kunskap om bolagets affärsmodell, redovisningsregler och koncernkonsolideringssystemet.

I rollen ingår

  • Vara Superuser och ansvara för att den finansiella datan i HFM håller högsta kvalitet
  • Vara teamleader för den månatliga konsolideringsprocessen
  • Vara uppdaterad kring IFRS regler och supportera intressenter med nya policys
  • Arbeta nära Group Financial Control teamet i Malmö vid implementering av nya redovisningsstandards.
  • Samarbeta med de lokala finansteamen i Europa och Latinamerika för att säkerställa hög kvalité på rapporteringen
  • Göra kvalitetscheckar av finansiell och operationell data vid månadsbokslut ur ett koncernrapporteringsperspektiv
  • Boka elimineringar och justeringar på koncernen
  • Utveckla, effektivisera och automatisera våra rapporteringsprocesser
  •  

Vem letar vi efter

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och 3 – 4 års erfarenhet, gärna från revision eller motsvarande roll i internationellt bolag. Du tycker att det är roligt att utveckla processer och rutiner och har en passion både för siffror, redovisning och system. Du är ödmjuk, utåtriktad och hands-on lagspelare som gillar att arbeta i ett högt tempo. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Verisure med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Jannika Skoglund på telefon 073-3607457 eller jannika.skoglund@mpya.se

Dela detta jobb

Group Financial Controller till Verisure i Malmö

Mpya Finance AB