ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Financial Controller till NCAB Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Group Financial Controller till NCAB Group

Vill du arbeta i ett internationellt bolag i stark tillväxt med familjär känsla där du kan bidra och växa? Brinner du för koncernredovisning och konsolidering och vill fortsätta utvecklas inom området?  Då kan rollen som Group Financial Controller till NCAB Group vara din nästa utmaning.

Vad kan NCAB Group erbjuda dig?
NCAB Group är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993 och börsnoterades 2018 på Nasdaq Stockholm. Idag har NCAB Group lokal närvaro i 15 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över. NCAB Group har ambitionen att fortsätta växa, främst genom förvärv.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa. I rollen som Group Financial Controller kommer du att vara delaktig vid upprättande av konsolidering och tillsammans med Head of Group Control ansvara för den legala rapporteringen till marknaden samt till intern rapportering till styrelsen. NCAB Group är ett bolag i stark tillväxt och du kommer att vara delaktig vid förvärvsanalyser. I rollen ingår även att ta fram och implementera nya standarder inom koncernen.

Tjänsten rapporterar till Head of Group Control och är placerad i fina lokaler i centrala Sundbyberg.   

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och har ett par års erfarenhet gärna av liknande roll. Vi ser att du har erfarenhet från en internationell miljö samt att du har god förståelse och stort intresse av koncernredovisning och IFRS. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Aaro eller annat konsolideringssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar NCAB Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via "ansök nu"! så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

 

Dela detta jobb

Group Financial Controller till NCAB Group

Mpya Finance AB