ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Financial Controller till ledande, nordisk koncern

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Group Financial Controller till ledande, nordisk koncern

För kunds räkning söker Vindex nu en Group Financial Controller för hyrrekrytering. Det innebär att du till en början kommer att gå som konsult under de första sex månaderna och därefter är tanken att du övergår i en fast roll hos kund, förutsatt ett bra samarbete. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid och i rollen kommer du främst att ansvara för konsolideringen och rapportera till Koncernredovisningschefen.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Group Financial Controller till ledande, nordisk koncern

 • Konsolidering
 • Bokslutsarbete
 • Årsredovisning
 • Rapportering enligt IFRS
 • Interna mellanhavanden
 • Avstämningar
 • Analys
 • Förekommande ad hoc-uppgifter

För den här rollen söker vi en driven, framåtsträvande person som är van att ha många bollar i luften. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt samt att du är en problemlösare som tänker utanför boxen. Utöver det ser vi gärna att du är kommunikativ och analytisk.

Kvalifikationer för rollen som Group Financial Controller till ledande, nordisk koncern

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 3-4 års erfarenhet av koncernredovisning
 • Självgående i konsolidering och årsredovisning enligt IFRS
 • Bred systemerfarenhet
 • Mycket god Excel-vana
 • Helt flytande i engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MBKCR1416. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Mikaela Bohman vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter Group Financial Controller i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansökan Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV *
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa Ange din titel idag, alternativt din senaste titel Titel * Hur många personer har du som mest ansvarat för i eventuell chefsroll * 0 1 2 3 4 5 eller fler Hur många personer har du personalansvar för i dagsläget * 0 1 2 3 4 5 eller fler Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom våra roller och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CFO-ROLLER” eller motsvarande generellt kommentar, vi kommer säkerligen förstå) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

Dela detta jobb

Group Financial Controller till ledande, nordisk koncern

Vindex AB