ekonomijobb.se

Group Financial Controller till Humana

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-25

Ansök nu

Group Financial Controller till Humana

Är du driven, engagerad och brinner för koncernredovisning? Vill du utvecklas inom koncernredovisning i ett dynamiskt börsnoterat bolag med stort engagemang där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Då kan det vara du som är Humanas nästa Group Financial Contoller!

Om rollen
Humana växer och stärker därför upp sin ekonomifunktion med ytterligare en person till koncernredovisningen. Rollen är en utvecklingsroll där du med ett brinnande intresse för koncernredovisning har möjlighet att växa i en organisation i tillväxt.

I rollen kommer du huvudsakligen att hantera följande arbetsuppgifter:

  • Delaktig i koncernredovisning och konsolideringen av koncernens bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark
  • Delaktig i kvartalsrapportering och upprättande av årsredovisning
  • Behjälplig vid kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Driva systemrelaterade projekt och arbeta med effektiviseringsprojekt
  • Se över och arbeta med den tekniska strukturen i koncernrapporteringssystemet Aaro
     

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om ca 10 personer och rapportera till Group Finance Director samt vara placerad på Humana huvudkontor som är beläget i Stadshagen i Stockholm. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Din Profil
Vi söker dig som brinner för och vill utvecklas inom koncernredovisning! Vi tror att du är en kvalificerad redovisningsekonom med erfarenhet från koncernredovisning och konsolidering alternativt har du en bakgrund från revision där du kommit i kontakt med koncernredovisning och IFRS. Du har en akademisk examen samt ett intresse för teknik och digitalisering. Du har goda kunskaper om aktuella redovisningsregler, med fördel IFRS, och det är meriterande om du har erfarenhet från börsnoterade bolag.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, engagerad och självgående person som drivs av utveckling och nya utmaningar. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk miljö. På Humana är samarbete viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer, både externt och internt.

Vårt erbjudande till dig
På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare.  Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre och vi har roligt på jobbet!

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 15 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2018 uppgick till 6 725 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på  www.humana.se

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Schramm, asa.schramm@mpya.se eller Michaela Järnvall, michaela.jarnvall@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Åsa Schramm

asa.schramm@mpya.se

0736953610

Dela detta jobb

Group Financial Controller till Humana

Mpya Finance