ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Finance Manager till QNTM Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Group Finance Manager till QNTM Group

Visst vill du arbeta i ett bolag i stark tillväxt och dessutom vara delaktig i att bygga en modern ekonomi- och finansfunktion där du kommer vara en nyckel för att lyckas? Brinner du för redovisning och koncernredovisning och vill fortsätta utvecklas inom området? Då kan rollen Group Finance Manager till QNTM vara din nästa utmaning.

Vad kan QNTM erbjuda dig? 
QNTM är en tillväxtpartner olik alla andra. Vi investerar på lång sikt i företag som utmärker sig inom digital mjukvara och teknologi – skapar ett ovärderligt digitalt ekosystem och accelererar tillväxt. QNTM Group bildar ett unikt ekosystem av ledande företag med unik digital kompetens och avancerade mjukvaru- och teknologilösningar som stödjer offentliga och privata företag att bli mer effektiva och leverera ökad omsättningstillväxt.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxt resa. I rollen som Group Finance Manager ingår att driva och bygga upp funktionen på Group nivå vad gäller strukturen för att säkerställa konsolidering och den legala rapporteringen. Du kommer även ta fram och implementera nya standarder inom koncernen samt förbereda finansiella rapporter till ledning och styrelse. Då rollen är ny kommer du ha fantastiska möjligheter att driva och utforma funktionen.

Tjänsten rapporterar till CFO och är du kommer sitta med övriga teamet i Sverige på kontoret Biblioteksgatan. 
                      
Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och har ett par års erfarenhet gärna av liknande roll. Vi ser att du har erfarenhet från en internationell miljö samt att du har god förståelse och stort intresse av koncernredovisning och IFRS. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Tech-/Saas bolag. Har du erfarenhet av IPO, börsnoterat eller PE bolag är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill veta mer?  
I denna rekrytering samarbetar QNTM med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Italo Paras, italo.paras@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

Dela detta jobb

Group Finance Manager till QNTM Group

Mpya Finance AB