ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Controller till Dole

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Group Controller till Dole

Välkommen till ett snabbrörligt och trivsamt företag med stort fokus på hållbarhet!

Som Group Controller tillhör du ett team på fyra controllers och du rapporterar till Controlling Manager Mattias Edvinsson, en sympatisk och prestigelös ledare som sätter laget framför jaget. Ditt största fokus kommer att vara konsolidering av den svenska och danska koncernen samt rapportering av verksamheter i Sverige, Danmark och Nederländerna.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Efterlevnad av SOX
  • Leasinghantering in enlighet med ASC842
  • Rapportering i enligt med US GAAP
  • Uppföljningar och analyser
  • Utveckling och förbättringar av ekonomiska processer och arbetsrutiner
  • Ledningsrapportering
  • Ad-hoc analyser

 

Vem söker vi?

Den här tjänsten passar dig och har erfarenhet av en liknande roll eller har arbetat på en revisionsbyrå och har kommit i kontakt med koncernredovisning och konsolidering. Har du tidigare erfarenhet inom US GAAP och konsolidering i Hyperion ses det som meriterande. Vi tror att du har ett systemintresse och är god användare av Excel. Vidare är du civilekonom eller motsvarande och dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att kontakta och kommunicera med andra i organisationen. Du är en självgående och prestigelös person som kavlar upp ärmarna när det behövs.

 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Dole med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet, tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Wendela Tronje, tel. 0766 50 74 38 eller wendela.tronje@mpya.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan

 

 

Dela detta jobb

Group Controller till Dole

Mpya Finance AB