ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Controller – Solna – start januari/februari

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Group Controller – Solna – start januari/februari

Vi söker nu en Group Controller som kommer att bygga upp strukturen för den operativa rapporteringen och stötta CFO i controlling- och utvecklingsfrågor.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Startdatum januari/februari och ca 6 månader

Omfattning:

100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:

I detta uppdrag kommer du att arbeta nära CFO och stötta i frågor inom controllingområdet. Du kommer att sätta strukturen för den operativa managementrapporteringen och därutöver arbeta med andra frågor och projekt för att sätta en värdegenererande uppföljning och rapportering. Givetvis kommer du att arbeta med uppföljning av budget, prognos och KPI:er. Du kommer att arbeta nära COO, CFO och affärsområdescheferna.

Din profil:

Du har en gedigen controllerbakgrund och har din grund inom den legala och finansiella rapporteringen, men har de senaste åren kompletterat med mer business. Att driva projekt och hantera förändring, är något som du har gjort i tidigare uppdrag.

Du är van att hantera stora mängder data och paketera denna på ett bra och ändamålsenligt sätt. Erfarenhet av Cognos och Visma är ett stort plus.

Du är en rutinerad konsult som har förmågan att snabbt komma in i verksamheter och sätta strukturer i en något mer ostrukturerad miljö. Att kunna se flöden och definiera sambanden i stora företag, är en erfarenhet som du garanterat har med dig in i detta uppdrag.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Anna Abrahamsson, 070-691 01 35 eller Maria Gerle 073-303 30 24.

 

Dela detta jobb

Group Controller – Solna – start januari/februari

Prodiem