ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Business Controller till snabbväxande Cary Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Group Business Controller till snabbväxande Cary Group

Vill du arbeta på ett dynamiskt och internationellt företag? Är du en analytisk nytänkare som gillar utmaning? Vi söker dig som vill vara en del av vår tillväxtresa!

Om rollen
Cary Group erbjuder dig en utmanande roll i ett dynamiskt tillväxtbolag där du får möjlighet att vara med och utveckla bolaget och växa i din roll som Group Business Controller. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med koncernens alla bolag men vara speaking partner för några specifika dotterbolag och ha nära kontakt med Finance Manager i respektive land. 

Du tillhör ett team om två Business Controllers och rapporterar till Head of Group Business Control. Vi sitter i moderna, ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva budget- och forecastprocessen
  • Analysera och bearbeta stora mängder data/information
  • Säkerställa rapporteringen och ta fram rapporter/beslutsunderlag
  • Rapportera och följa upp managementrapporteringen till koncernledningen och styrelsen
  • Effektivisera och optimera systemstöd och processer
  • Proaktivt driva förbättringsinitiativ i linje med strategier och identifiera actions för att uppnå affärsmål
  • Fungera som speaking partner mot koncernbolagen
  • Ad-hoc analyser

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du har några års erfarenhet från Transaction Services eller har arbetat några år som Business Controller samt har en akademisk examen inom ekonomi. Vi ser att du har erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder och du har en god förståelse för redovisning.  Du trivs i en dynamisk miljö där förändring är en del av verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av Qlik Sense eller annat BI-system samt erfarenhet från noterat bolag.

På ett personligt plan är du en analytisk, engagerad, självständig och lösningsorienterad person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

I denna rekrytering samarbetar Cary Group med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se . Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Group Business Controller till snabbväxande Cary Group

Mpya Finance AB