ekonomijobb.se

Group Business Controller till Heimstaden i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Group Business Controller till Heimstaden i Malmö

Nu har du chansen att få jobba i en internationell och expansiv verksamhet där möjligheterna till utmaningar och utveckling är stora. Heimstaden erbjuder dig en varierande vardag och i takt med att koncernen växer kommer rollen utvecklas vad gäller innehåll och ansvarsområden.

Vad erbjuds du?
Rollen som Group Business Controller har du stor möjlighet att själv utforma och påverka tillsammans med Head of Group Business Control. Här jobbar du nära där besluten tas och du drivs av att vara med och påverka och att självständigt driva arbetet framåt.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Malmö. Du blir en del av finans- och ekonomiteamet på koncernnivå, samtidigt som du agerar länk mellan finans och övriga verksamheten samt dotterbolagen.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
Du jobbar tätt tillsammans med övriga gruppen på ekonomi- och finans och stöttar Management i olika frågor. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara budget- och prognosarbete, rapportering samt analyser och att delta i samt leda projekt för att effektivisera rutiner kring dessa. Du är högst involverad i utvecklingen av organisationens BI-system och tittar ständigt på förbättringsområden kring dina ansvarsområden.

Vem söker vi?
För att trivas i denna roll har du lätt för att lära, du skapar dig snabbt en överblick och identifierar förbättringsområden eftersom du är nyfiken och analytiskt lagd. Här välkomnas egna initiativ och nytänkande förslag samtidigt som du har en realistisk syn på förändringar.

Du är civilekonom eller motsvarande och har förmodligen ett till ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samtidigt som IT-intresset är mycket stort. Du tycker om att jobba hands on och att lösa problem. Svenska och engelska behärskar du såväl i tal som skrift.
Kanske är du jr Controller idag och vill ta nästa steg eller kanske är du revisor och vill ta steget mot en Controllerroll?

Varmt välkommen med din ansökan!

Har vi fångat ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden AB med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Dela detta jobb

Group Business Controller till Heimstaden i Malmö

Mpya Finance