ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Business Controller till Byggfakta Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Group Business Controller till Byggfakta Group

Vill du arbeta på ett dynamiskt och snabbväxande SaaS-företag inom fastighetsbranschen? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö där du får samarbeta med kollegor över hela världen? Då kan rollen hos Byggfakta vara något för dig!

Byggfakta Group är ett marknadsledande mjukvaru- och informationsbolag inom byggsektorn med egenutvecklad molnbaserad tjänst och fullt integrerad data- och mjukvaruplattform. Våra lösningar hjälper till att adressera kritiska aspekter i hela värdekedjan genom dataledda insikter och mjukvarubaserade arbetsflöden.

Om rollen

Byggfakta erbjuder dig en utmanande roll där du kommer att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser och finansiella prognoser samtidigt som du bidrar till utvecklingen och framgången för koncernen.

I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra gruppens övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse. Vi söker dig som vill vara med på Byggfaktas fortsatta tillväxtresa samt pröva nya arbetssätt, utmana status quo och röra sig i snabb takt. Du tillhör ett team om fyra Business Controllers och rapporterar till Head of Business Control. Rollen är placerad på Byggfaktas kontor i Mörby.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Stödja och driva budget- och prognosprocesser

 • Sammanställa data och samla in KPI:er från dotterbolagen

 • Operationell och finansiell analys, planering och rapportering

 • Stödja verksamheten med analyser, rapporter och nyckeltal

 • Följa och vara uppdaterad om marknadsutvecklingen i affärsenheter

 • Stödja affärsenheter kring uppföljning av affärsplan

 • Driva utvecklingen av analysverktyg för att stödja organisationen att fatta datadrivna beslut och analyser

 • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen är du en ambitiös och proaktiv person med mycket god förmåga att samarbeta med din omgivning. Vidare tror vi att du är en analytisk, strukturerad och noggrann person med ett öga för detaljer. Du har ett naturligt driv och vill ständigt ta dig an nya utmaningar och gillar att ta eget ansvar i att driva processer och projekt. Du är skicklig på Excel och lätt för att lära dig nya digitala verktyg. Du har lätt att, på ett pedagogiskt sätt, kommunicera med din omgivning i så väl tal som i skrift.

 • Universitetsexamen inom finans/ekonomi

 • Minst 4 års erfarenhet från business controlling, gärna från större bolag

 • Avancerad analytisk förmåga och van att hantera stora datamängder

 • Mycket goda kunskaper i Excel

 • Erfarenhet av förvärv av bolag, ARR och Net retention anses starkt meriterande

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Byggfakta med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Italo Paras på italo.paras@mpya.se eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Group Business Controller till Byggfakta Group

Mpya Finance AB