ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Business Controller till Bonava

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Group Business Controller till Bonava

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med familjär känsla där du kan bidra och växa? Vill du arbeta strategiskt, affärsinriktad och bidra med att utveckla och stötta affären? Då kan rollen som Group Business Controller till Bonava vara din nästa utmaning.

Vad kan Bonava erbjuda dig?
På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens. Fokus för verksamheten är att skapa attraktiva bostäder av hög kvalitet till rimliga priser.

I rollen som Group Business Controller kommer du vara en central del av finance-funktionen och arbeta mycket nära affärsenheterna i analys och uppföljning av verksamheten. Tjänsten innebär löpande analyser, prognos och budgetarbete samt att stötta koncernen och affärsenheterna med affärs- och verksamhetsutveckling. Du kommer ha många kontaktytor och en unik inblick i alla delar av vår affär. Du är intresserad av, och sätter dig in i affären, både den befintliga såsom den framåtriktade.

Tjänsten är placerad på Bonavas huvudkontor i Stadshagen och du rapporterar till Group Head of Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stödja och driva budget- och prognosprocessen
  • Operationell och finansiell analys, planering och rapportering
  • Stödja verksamheten med analyser, rapporter och nyckeltal
  • Följa och vara uppdaterad om marknadsutvecklingen i affärsenheter
  • Stödja affärsenheter kring uppföljning av affärsplan
  • Driva utvecklingen av analysverktyg för att stödja organisationen att fatta datadriva beslut och analyser
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Driva och delta i olika projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har några års erfarenhet som Controller eller liknande analytiskt arbete. Du har goda kunskaper i Excel samt god förmåga att arbeta effektivt med stora datamängder. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i tal och skrift, både på engelska och svenska. Du talar och skriver engelska obehindrat. Du har stort systemintresse och erfarenhet av BI. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av bygg- eller noterade bolag och/eller ledningsgruppsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är framåtlutad, proaktiv och affärsinriktad. Vidare är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och trivs i en föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra, trivs många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Bonava med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är Bonava

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Dela detta jobb

Group Business Controller till Bonava

Mpya Finance AB