ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Business Controller till BEWi Group

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Group Business Controller till BEWi Group

Group Business Controller till snabbväxande BEWi Group

Vill du arbeta på ett dynamiskt och snabbväxande företag med hållbarhet som en viktig drivkraft? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö där du får samarbeta med kollegor över hela Europa? Då kan rollen hos BEWi vara något för dig!

BEWi är en ledande internationell leverantör av förpacknings-, komponenter- och isoleringslösningar. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutprodukter till återvinning av använda produkter. Guidad av vår vision ”Protecting People and goods for a better everday”  leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi.

 

Om rollen

BEWi erbjuder dig en utmanande roll där du kommer att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser och finansiella prognoser samtidigt som du bidrar till utvecklingen och framgången för BEWi-koncernen.

I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra BEWi-gruppens övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse. Vi söker dig som vill vara med på BEWi:s fortsatta tillväxtresa samt pröva nya arbetssätt, utmana status quo och röra sig i snabb takt. Vi söker ständigt efter nya sätt att förbättra våra produkter och oss själva. Du tillhör ett team om tre Business Controllers och rapporterar till Head of Group Business Control. Rollen är placerad på BEWi:s huvudkontor i Solna.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

 • Driva/ansvara för budget och forecast-processen
  Analysera och bearbeta data/information
 • Säkerställa rapporteringen och ta fram rapporter/beslutsunderlag
 • Rapportera och följa upp koncernen mot mål och strategier och agera Business partner till dotterbolagen
 • Effektivisera och optimera systemstöd och processer.
 • Proaktivt driva förbättringsinitiativ i linje med strategier och identifiera aktiviteter för att uppnå affärsmål
 • Fungera som speaking partner mot koncernbolagen
 • Driva egna projekt
 • Ad-hoc analyser
 • SuperUser för BI-verktyg/system för att utveckla nuvarande och framtida rapporteringskrav

 

Vem söker vi?

Vi tror att du har några års erfarenhet som Business Controller, gärna från noterat bolag. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala. Har du erfarenhet av att arbeta i Cognos och Planning Analytics är det meriterande.
På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar BEWi med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Italo Paras på italo.paras@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Group Business Controller till BEWi Group

Mpya Finance AB