ekonomijobb.se

GROUP ACCOUNTING MANAGER TILL QMATIC

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

GROUP ACCOUNTING MANAGER TILL QMATIC


”En kaotisk lunchsituation på en restaurang i Mölndal är bakgrunden till att restaurangens ägare och hans partner tog fram världens första elektriska kösystem. Året var 1981 och Qmatic såg dagens ljus. Idag är Qmatic världsledande inom hantering av kundresan i över 120 länder och med kundupplevelser för fler än två miljarder människor varje år.” 
För mer information: www.qmatic.se. 

Som Group Accountant kommer du att arbeta på företagets huvudkontor i moderna och nyrenoverade lokaler i Krokslätt. Du samarbetar tätt med dina kollegor på huvudkontoret och du rapporterar till Finance Manager Europa.

Tjänsten
Som Group Accountant kommer du att ansvara för koncernens konsolidering där fokus ligger på att säkerställa att gällande redovisningsprinciper följs på koncern- och bolagsnivå (IFRS). Du kommer medverka i upprättandet av externa delårsrapporter och årsredovisningar samt driva och utveckla processer, manualer och arbetsbeskrivningar i enlighet med IFRS och nya redovisningsregler. Du har tidigare erfarenhet av treasury med kunskap kring lån och valutahantering. Du kommer befinna dig i en roll med många kontaktytor, både internt och externt, mot bland annat försäkringsbolag, banker och revisorer.

Profil
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med gedigen redovisningsbakgrund samt erfarenhet av koncernredovisning. Vi ser gärna att du har revisionsbakgrund samt erfarenhet av internationell verksamhet. Erfarenhet av SAP och Aaro är meriterande. Vi förutsätter att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du trivs med ett högt tempo i en spännande och föränderlig miljö. Du kommer att vara en betydelsefull person i ett drivet team på ett huvudkontor där lagarbetet är viktigt. Vi tror därför att du bör vara en prestigelös person som tar ansvar och egna initiativ inom ditt område men som även stöttar andra vid behov.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval. 

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190

Dela detta jobb

GROUP ACCOUNTING MANAGER TILL QMATIC

A-Finance