ekonomijobb.se

Group Accounting Manager Eson Pac

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-01-02

Ansök nu

Group Accounting Manager Eson Pac

Group Accounting Manager till Eson Pac Group i Veddige

 

Har du ett stort intresse för redovisning och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt? Är du är en person som drivs av att leda andra och som värdesätter ett bra teamwork samt ett gott företagsklimat?

Eson Pac är inne på en mycket spännande resa och söker nu en Group Accounting Manager till sitt huvudkontor i Veddige. I rollen som Group Accounting Manager arbetar du i en organisation som ständigt utvecklas, med fokus på att skapa effektiva processer. I ditt arbete kommer du ha tätt samarbete med olika aktörer och medarbetare i organisationen. I din roll på Eson Pac Group ansvarar du för koncernredovisningsfunktionen samt det globala redovisningsteamet. Du rapporterar till koncernens CFO.

 

Din profil:

Vi söker en erfaren och kompetent Group Accounting Manager som även drivs av att leda och inspirera. Eson Pac är inne i en förändrings-/tillväxtresa och detta ser du som en spännande utmaning. Som person är du driven och känner dig bekväm med ett högt tempo. Vi tror att du är civilekonom med några års erfarenhet av kvalificerad redovisning.

 

Vidare är du prestigelös, ansvarstagande, lösningsorienterad med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad, engagerad och har en stark analytisk förmåga. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor. Vi tror du har ett intresse för systemfrågor. Du gillar att arbeta strategiskt och operativt med diverse förbättringsprojekt samt processutveckling inom redovisningsavdelningen. I rollen innefattas personalansvar där du leder teamet och stöttar medarbetarna och bidrar till deras utveckling. Koncernspråket är engelska och erfarenhet av en internationell organisation är av vikt. Avslutningsvis tror vi att du har gott siffersinne, är logisk och har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med Eson Pacs strategiska mål och visioner.

 

Organisation:

Eson Pac provide solutions for the pharma packaging supply chain and will always have the best of our customers and the end-users in mind and heart.

Our way of working is characterized of that we seek knowledge, we are professional, we are passionate, and we embrace. We believe that by working in this way, we will reach our vision; to safeguard human life trough competence fuelled packaging.

Eson Pac Group is owned by Nalka Invest, a fully owned investment company in the IKEA group of companies, the founder family Eliasson and management. Eson Pac provides cartons, leaflets, booklets and labels to the Pharma-ceutical industry, in which expectations on their suppliers are most demanding. More information is available at www.esonpac.com.

 

Hur gör jag nu?

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Eson Pac med Mpya Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Antonsson 0709 – 318769 eller Linda Målberg 0733 – 807788.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Elin Antonsson

elin.antonsson@mpya.se

 

Dela detta jobb

Group Accounting Manager Eson Pac

Mpya Finance