ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Group Accountant till Securitas AB

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Group Accountant till Securitas AB

Kundlogotyp

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Securitas har kunder av alla storlekar, inom många olika branscher och kundsegment. Vi baserar våra säkerhetslösningar på kundens specifika behov utifrån olika kombinationer av stationär bevakning, mobil bevakning och fjärrbevakning, teknik- och säkerhetslösningar, brandskydd och trygghetslösningar samt riskhantering för företag. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 345 000 medarbetare skillnad. Securitas är börsnoterat i Large Cap-segmentet på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.securitas.com  

Vill du få möjligheten att utvecklas i ett av Sveriges största multinationella företag? Vill du bli en del av ett stort, kompetent och engagerat Group Reporting team? Lockas du av möjligheten att vara med och bidra till att leverera en högklassig finansiell och operativ rapportering? Då ska du definitivt söka rollen som Group Accountant på Securitas.

Vad Securitas erbjuder dig

Du kommer tillhöra Group Reporting teamet som kommer att bestå av 9 medarbetare med lång och gedigen erfarenhet inom koncernredovisning. Det är ett team med bra sammanhållning och som delar kunskap med varandra. Teamet ansvarar för konsolideringen av den operativa rapporteringen som består av fyra geografiska divisioner med verksamhet i 46 länder. Teamet ansvarar även för den kvartalsvisa externa finansiella rapporteringen, både för affärssegmenten och för koncernen som helhet. Securitas är ett förvärvsintensivt bolag vilket medför att arbetsuppgifter och arbetsfördelningen inom teamet förändras vid behov. Detta innebär att du som ny i teamet kommer att få möjligheten till varierande arbetsuppgifter och den första tiden få möjlighet att lära känna Securitas strukturer och teamets arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Group Accountant kommer du ansvara för en geografisk division. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat att vara konsolidering, analys av rapportering, konsolidering av förvärv, kassaflödesanalys, eget kapital, kvartalsrapporter samt årsredovisning. Du kommer även att producera och utveckla rapporter och rapportpaket samt vara med i budget- och prognosarbete. På längre sikt får du även möjlighet att vara delaktig i diverse projekt. Att teamet vid behov roterar arbetsuppgifter innebär att alla kan agera back-up för varandra, vilket i sin tur innebär att du kommer få möjlighet att utvecklas inom flera områden.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Group Accountant är du effektiv, uthållig och har god prioriteringsförmåga. Att leverera med kvalité är en självklarhet för dig och du ser till att ha en god struktur i ditt arbete. Då det händer mycket på Securitas är det viktigt att du har en positiv inställning till förändring och förnyelse samt trivs i att arbeta i ett högt tempo. Tjänsten bygger på samarbete med såväl kollegor inom teamet som med dotterbolagen och även med andra avdelningar och därför fäster vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga.

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har därefter arbetat minst 5 år med koncernredovisning. Det är viktigt att du har ett gediget intresse av och vill satsa på koncernredovisning. Du har troligen arbetat i en koncernmiljö och är van vid en internationell kontext, där du dagligen har använt engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Securitas AB med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Agnes Hallén på Prodiem, tfn 073-388 22 62 eller Sofia Gleistedt, tfn 073-344 22 86.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Group Accountant till Securitas AB

Prodiem