ekonomijobb.se

logga

Grants Controller till Ideell verksamhet

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Grants Controller till Ideell verksamhet

Arbetsbeskrivning

Till kundens ekonomiavdelning söker vi nu en Grants Controller som kommer jobba tätt med verksamhetens internationella lands- och regionskontor. Du kommer jobba mot många olika kontaktytor i en internationell miljö och du kommer få stort ansvar för att kvalitetssäkra den finansiella rapporteringen i de olika projekten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Sammanställa och kvalitetsgranska projektbudgetar

  • Finansiell uppföljning och rapportering av projekten

  • Ansvara för projektrevisioner i enlighet med givaravtal

  • Vidareutveckla rutiner för budgetarbetet

Vem är du

För att lyckas i rollen behöver du ha ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och vi ser att du har ett par års erfarenhet av rollen som controller eller projektcontroller. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat i internationella miljöer och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i ideell verksamhet. Vi ser gärna att du tidigare har vana från konsultyrket samt att du tidigare har jobbat med projektredovisning. 

Som person är du ansvarstagande och nyfiken och att du självständigt klarar av att driva ditt egna arbetet. Vidare är du duktig på att samarbeta och är flexibel samt har en god förståelse för andras arbetssituation.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har du goda kunskaper i franska och/eller spanska är det en merit.

Vi erbjuder

Kunden sitter i trevliga och öppna lokaler i Hammarby Sjöstad och under rådande omständigheter sker mycket av arbetet på distans. Under on-boarding processen kommer du behöva befinna dig på plats på kontoret för att snabbt kunna komma in i arbetet.

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start den 18/1 och som förväntas fortlöpa fram till 31/5 och med god chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

Dela detta jobb

logga
Grants Controller till Ideell verksamhet

Jurek