ekonomijobb.se

logga

Gäre Bygg växer och söker ytterligare en projektledare.

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Gäre Bygg växer och söker ytterligare en projektledare.

Vill du vara en del av en expansiv koncern och är en projektledare med eget driv och med kundnöjdhet i fokus? Då har vi rollen för dig!

Gäre Bygg växer och har behov av att förstärka organisationen med ytterligare en projektledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

Gäre Bygg AB är ett väletablerat företag på byggmarknaden i Skaraborg med Skövde som utgångspunkt och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. Gäre Bygg utför nybyggnationer, tillbyggnader och ombyggnader i alla storlekar. Bolaget har flera ramavtalskunder och hanterar även försäkringsskador. Idag har företaget 24 anställda varav 2 projektledare. Som projektledare ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår ansvar för planering, ekonomi, produktionsstyrning. Vidare kommer du att styra och planera arbeten med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö.

Projektledaren har även budget och arbetsledaransvar. Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering och uppföljning av projektet som utförs i Meps, Wikells och Hantverksdata/Entré som är de administrativa system som företaget arbetar i.

Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan kundmöten, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och att koordinera underentreprenörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad.

Erfarenheter

Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt att du har erfarenhet från bygg och är van att driva projekt inom ROT/Byggservice, gärna som arbetsledare, projektledare eller besiktningsman. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel. Extra meriterande är om du tidigare har erfarenheter av att arbeta i system som Meps eller Hantverksdata/Entré.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt att körkort B är ett krav.

Gäre Bygg erbjuder dig

En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand Erfarna kollegor och gedigen support inom koncernen Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.

Känner du dig träffad?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 September 2021. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos Gäre Bygg.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl, linda.axang@axoconsulting.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Gärebygg ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Golvtjänst i Degerfors AB samt Gärebygg AB. I koncernen finns idag ca 160 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer här: garebygg.se och byggbetjanten.se

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Skövde

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/153

Kontakt

Linda Axäng, 079-3405442, se

Publicerat

2021-09-07

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Dela detta jobb

logga
Gäre Bygg växer och söker ytterligare en projektledare.

AxÖ Consulting