ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

GARANTIHANDLÄGGARE SÖKES TILL SKELLEFTEÅ

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-02

Ansök nu

GARANTIHANDLÄGGARE SÖKES TILL SKELLEFTEÅ

Vi söker nu  en garantihandläggare med sinne för struktur till vår anläggning i Skellefteå. Är du fordonsintresserad och har administrativa förmågor eller kanske en bakgrund inom verkstad och söker efter nya utmaningar? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! 

Om tjänsten  

I arbetet som garantihandläggare säkerställer du att generalagenternas garantipolicys och garantiregler efterlevs samt att du bedömer och utreder olika typer av garantiärenden och följer upp garantianspråk. I arbetet ingår också returfrakt och administration runt reklamerade bildelar. Det är viktigt att förstå regelverket runt garanti och säkerställa att garantiutbetalningar sker från generalagenterna. Du kommer att ha daglig kontakt med såväl kunder som leverantörer och jobbar mot alla våra bilmärken. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper:  

Vi söker dig som delar våra värderingarsom är:kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.  

Som person är du lösningsorienterad, serviceminded och noggrann. Du strävar alltid efter att skapa goda och långsiktiga relationer med både generalagenter, medarbetare och kunder vilket i kombination med din förmåga att strukturera och prioritera de många arbetsuppgifterna skapar en femstjärnig kundupplevelse. Vidare har du ett intresse för fordon samt god digital förmåga och lätt att ta till dig nya digitala system. Befintlig kunskap om fordon och/eller erfarenhet av garantihandläggning eller administration ser vi som meriterande.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Start: enligt överenskommelse.   

För frågor kontakta Verkstadschef Fredric Holmström på tel.nr: 0910-715891  

Sista ansökningsdag är 14/11. Vi utvärderar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!  

Välkommen in med din ansökan!  

Om oss  

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans.  

Att arbeta på Norrlands Bil ska kännetecknas av arbetsglädje och goda möjligheter till vidareutbildning, dels inom de olika bilmärkena men även för övriga tjänster internt. Våra generalagenter från Scania-och Volkswagenkoncernen erbjuder och samordnar utbildningar så vi säkerställer att vi följer med i utvecklingen. Vill du vara med på resan?  

Dela detta jobb

GARANTIHANDLÄGGARE SÖKES TILL SKELLEFTEÅ

Norrlands Bil