ekonomijobb.se

Fulfilment Manager till Oatly

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Fulfilment Manager till Oatly

Drivs du av att jobba i en roll med tydligt fokus på att utveckla processer inom Supply Chain? Vill du samtidigt känna hur det är att jobba på ett av regionens mest expansiva och spännande företag? Då har vi rollen på Oatly åt dig! Till ett föräldravikariat söker vi dig som vill ta dig an ett interimsuppdrag på ett år som chef. För rätt person finns det goda chanser för vidareutveckling på Oatly efter uppdraget.

Om tjänsten

I din roll kommer du att leda ett team på 11 personer och vara ytterst ansvarig för att teamet som benämns som "Fulfilment team" bemöter Oatlys kunder med världsklass-service. Vidare kommer din roll innebära ett fokus på att utveckla och förbättra arbetsrutiner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

 • Leda teamet, delegera arbetsuppgifter och säkerställa uppfyllnad av avdelningens KPIér.

 • Säkerställa att kvalite och service uppnås vid kontakt med interna och externa intressenter.

 • Skapa och implementera förbättrade processer för teamet vid orderhantering.

 • Ansvar för att identifiera nya förbättringsmöjligheter för Oatly´s Supply chain processer.

 • Digitalisera processer för att hantera orderadministration.

 • Leda och driva andra viktiga förbättringsprojekt inom Supply chain.

Du erbjuds

 • Ett konsultkontrakt via Academic Work som initialt sträcker sig på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet kommer kontraktet att förlängas inom vikariatet.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Vi söker dig som

 • Har någon form av eftergymnasial utbildning

 • Har minst 5 års erfarenhet av arbete inom Supply Chain

 • Har minst 2 års erfarenhet från en roll med personalansvar

 • Är obegränsad i svenska och engelska i tal och skrift då det krävs av arbetet

Det är även meriterande om du:

 • Kan påvisa erfarenhet från att driva förbättringsprojekt inom Supply chain, och gärna med fokus på digitalisering

 • Har jobbat i ERP och WM system

Stor vikt i denna process kommer läggas på din motivation för tjänsten samt hur du är som person. Vi ser att drivs du av att leverera god service och av att jobba med andra för att hitta vägar framåt för att förbättra arbetssätt. Vi tror också att du som person är strukturerad och vågar ta initiativ och sätta prioriteringar för att komma framåt i ditt arbete. Du kan skapa trygghet och genom tydlighet leda teamet i Oatlys föränderliga miljö.

Information om företaget
Oatly vill inspirera till en förändrad livsstil genom att få fler till att välja en växtbaserad kost för såväl klimatets som hälsans skull.

Företaget grundades på 90-talet och har sitt ursprung i forskning från Lunds Universitet. Idag erbjuder Oatly ett brett utbud av näringsrika och hållbara havrebaserade produkter som bygger på en patenterad teknik där naturliga enzymer omvandlar fiberrik havre till näringsrik flytande föda, perfekt anpassad för oss människor.

Oatly har idag cirka 550 anställda. Med produktion och globalt huvudkontor i Sverige, samt kontor och fabriker på flera andra håll finns Oatly idag i nästan 30 länder i Europa, Asien, Nordamerika och Australien. Och vi har förstås inga planer på att sluta växa. För ju fler människor vi når ut till, desto större skillnad kan vi tillsammans göra för vår planet.

Dela detta jobb

Fulfilment Manager till Oatly

Academic Work