ekonomijobb.se

Framtidens Ekonom

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Framtidens Ekonom

Framtidens Ekonom

Energihem i Sverige AB
Ekonomikontorist
Kommun: Sundsvall
Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Vi söker en Ekonom för omgående anställning!

Vill du vara med i ett företag där allt just nu byggs från grunden inklusive nya rutiner inom ekonomi? Vi jobbar i team och har fasta delmål varje vecka, det är därför viktigt att du är en lagspelare som hela tiden ser till helheten för ekonomiteamet. Vana i Fortnox bokföringsprogram är meriterande.

Förutom att du arbetat med ekonomi tidigare eller gått ekonomiskutbildning (gärna på högskolenivå) behöver du vara engagerad i ditt arbete. Vi söker personal som verkligen brinner för det dom gör och älskar att arbeta med ekonomiadministration. Ordning och reda både på skrivbordet och i det man gör värdesätter vi högt, likaså förmågan att hela tiden se förbättringar. Vi gillar inte orden, "så här har vi alltid gjort". Kan något förbättras så ska det förbättras. Vi erbjuder ett smörgåsbord av arbetsuppgifter för dig där du kommer få utveckla ditt kunnande inom ekonomi och arbeta med det du bidrar bäst på i ekonomiteamet. Vi dubblerar vår omsättning i princip då vi nu säljer för 25 miljoner per månad och är nu 5 personer i ekonomiteamet. Enkla mindre arbetsuppgifter har blivit till heltidssysslor. Som ekonom hos oss kan du därför få arbeta med allt inom ekonomi såsom löpande bokföring, löner, periodisering, leverantörsfakturor, fakturering, kontering och ROT-avdrag etc. Dessutom har vi diverse arbetsuppgifter i vårt interna kundsystem där vi hela tiden har överblick på våra kundprocesser. Så välkommen med din ansökan till ett företag med framtidsutsikter och ett laddat ekonomiteam! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag eller ring Jens Brismo på 070-960 50 15

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Ekonomikontorist, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration (Meriterande)

Språk
Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Tegelvägen 3B
85350
Sundsvall

Kontakt
Kontaktpersoner
Jens Brismo
Rekryterare
rekrytering@energihem.com
0709605015

Dela detta jobb

Framtidens Ekonom

Energihem i Sverige AB