ekonomijobb.se

Framtidens Ekonom

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Framtidens Ekonom

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi söker en Ekonom för omgående anställning!

Som ekonom hos oss kan du få arbeta med allt inom ekonomi såsom löpande bokföring, kontering, löner, periodisering, leverantörsfakturor, fakturering och ROT-avdrag etc. Goda kunskaper i Excel och Fortnox är ett krav, även att du arbetat med ekonomi tidigare eller gått ekonomisk utbildning (gärna på högskolenivå) och du behöver vara engagerad i ditt arbete. 

Vi söker personal som verkligen gillar att arbeta med ekonomiadministration. Ordning och reda både på skrivbordet och i det man gör värdesätter vi högt, likaså förmågan att hela tiden se förbättringar. Vi erbjuder ett smörgåsbord av arbetsuppgifter för dig där du troligen kommer få utveckla ditt kunnande inom ekonomi och arbeta med det du bidrar bäst på i ekonomiteamet. Vi sålde för ca 140 miljoner kronor i 2018 och har idag 5 personer i ekonomiteamet. Enkla mindre arbetsuppgifter har blivit till heltidssysslor. Så välkommen med din ansökan till ett företag med framtidsutsikter och ett laddat ekonomiteam!

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet
Ekonomikontorist, 5 års erfarenhet eller mer (Meriterande)

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration (Meriterande)

Dela detta jobb

Framtidens Ekonom

Energihem i Sverige AB