ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frälsningsarmén söker en ekonomiassistent – inriktning fastighet

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Frälsningsarmén söker en ekonomiassistent – inriktning fastighet

Frälsningsarmén i Sverige finns i cirka 90 städer/kommuner med 196 verksamheter. Det är församlingsverksamhet med gudstjänster och gruppaktiviteter för alla åldrar, samt ett omfattande socialt arbete inom olika områden. För att finansiera delar av verksamheten finns också en kommersiell och långsiktig fastighetsförvaltning med uthyrning av bostäder, affärslokaler och hotellfastigheter mm.

Har du tidigare erfarenhet av ekonomiadministration? Vill du arbeta i en organisation med ett starkt socialt engagemang? Fastighetsavdelningen på Frälsningsarmén utökar nu organisationen och söker en trygg lagspelare som kan bistå teamet med administrativt stöd.

Fastigheter över hela landet för många olika ändamål
Frälsningsarmén äger fastigheter på olika platser i landet och för många olika ändamål. Från huvudkontoret på Östermalm förvaltas idag drygt 30 fastigheter bestående av såväl bostäder, butikslokaler, kontor och hotellfastigheter. Fastigheterna utgörs också av interna lokaler för Frälsningsarméns olika verksamheter med alltifrån församlingsverksamhet, HVB-hem, folkhögskola m.m.

Om tjänsten
Som ekonomiassistent tillhör du fastighetsavdelningen och stöttar förvaltningen administrativt. Utöver administrativa delar kommer du att ha ett visst kontorsansvar.

Bland annat kommer dina arbetsuppgifter att utgöras av:

  • Sakgranska och kontera leverantörsfakturor.

  • Viss fakturering samt uppföljning och påminnelse vid utebliven betalning.

  • Administrera inbetalningar och fakturering i ekonomisystemet.

  • Administration rörande hyresinbetalningar.

  • Kundkontakt med hyresgäster.

  • Uppdatera hemsidan.

  • Vara behjälplig vid besiktningar, uthyrning av lägenheter och avtalsskrivning.

Du kommer att ingå i ett team som i dagsläget består av 8 personer. I din roll kommer du att ha beröringspunkter med alla kollegor på avdelningen. Detta medför att du kommer få god insikt i många delar av Frälsningsarméns arbete med både fastigheter och hyresgäster.

Din profil
För att komma in i rollen på ett bra sätt har du tidigare erfarenhet av ekonomiadministration och är van vid att arbeta med systemstöd. Du har goda kunskaper i Excel och har en allmän ekonomisk förståelse. Vidare finner du dig väl till rätta i en administrativ roll och lägger stor vikt vid struktur, ordning och reda.

Som person är du stabil och trivs som spindeln i nätet, där du stöttar upp där det behövs. Du har en stark känsla för service och samarbetar gärna med dina kollegor, samtidigt som du också har en förmåga att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Frälsningsarméns erbjudande
Hos Frälsningsarmén erbjuds du att bli en del av ett kompetent arbetslag med stark teamkänsla. Du kommer att få möjlighet att utvecklas inom din roll på en flexibel och välkomnande arbetsplats. Här värderas trivsel på arbetsplatsen högt och du kommer att omges av kollegor med olika bakgrunder men med omsorgen för hela människan gemensamt.

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som ekonomiassistent passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Frälsningsarmén med Fasticon. 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.
 
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Dela detta jobb

Frälsningsarmén söker en ekonomiassistent – inriktning fastighet

Fasticon AB