ekonomijobb.se

logga

FP&A Analyst till internationellt bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

FP&A Analyst till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu två FP&A analyst med fokus mot den finska/danska och den norska marknaden. Du kommer vara delaktig i en rad olika projekt för att effektivisera och standardisera  rapporteringen samt automatisera ERP systemet. Du kommer även ges möjlighet att driva arbetet vid budget- och forecastarbetet. Övriga projekt kan vara fokuserade mot diverse investeringsbeslut samt headcount. Du kommer ingå i ett team på fem personer och rapportera till senior FP&A analyst samt till respektive lands finanschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Budget och forecast

  • Månad- och kvartalsrapportering

  • Utveckla styrningsprocesser

  • Automatisera av ERP-system

  • Utveckla processer och rapportering

  • Standardisera processer

  • Bistå övrig ekonomifunktion med underlag.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du troligen en bakgrund inom redovisning och analys och är van vid att jobba i en internationell miljö. Du har även erfarenhet av rapportering och har varit delaktig i budget arbetet. Vi tror att du idag jobbar som Jr Business/Financial controller eller som revisorsmedarbetare. Som person är du nyfiken, driven och trivs bäst i organisationer där man ta egna initiativ. Du har erfarenhet av att jobba i olika ekonomisystem och du har gedigna kunskaper inom Excel.  

Du erbjuds

Du erbjuds ett hyrköps uppdrag där du börjar som konsult och där du efter 6 månader kan bli överrekryterad till vår kund. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och ser gärna en start snarast möjligen, alternativt i augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
FP&A Analyst till internationellt bolag

Jurek