ekonomijobb.se

loga

Förvaltningsekonom

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Förvaltningsekonom

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose sina kunders behov. Då vår ekonom valt att gå vidare inom Riksbyggen söker vi nu dig som vill arbeta som ekonom inom fastighetsförvaltning på Västeråskontoret men med placering på vårt kontor i Köping.

Vill du arbeta i en rådgivande roll med många härliga kundkontakter? Trivs du med att tidvis arbeta i ett högt tempo, är du affärsdriven, strukturerad och har en god förmåga att planera och prioritera din tid? Läs då vidare för det här kan vara ditt nästa jobb!

Vad ska du göra?
Som Förvaltningsekonom arbetar du nära dina kunder i bostadsrättsföreningar och samfälligheter. I rollen kan det ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningars styrelser vilket medför att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Dina arbetsuppgifter består bland annat av ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, budget, rådgivning, administration och genomförande av föreningsstämmor med mera. Du ansvarar för att leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter, som du nästan har daglig kontakt med. Du verkar som stöd och bollplank till kundansvarig i deras rådgivande roll gentemot kunden.

Då Köping är ett relativt litet kontor så ingår även vissa administrativa uppgifter såsom kundfakturering, kundmottagning, kvittering av nycklar till leverantörer, kontorsbeställningar mm.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet av redovisning, ekonomisk fastighetsförvaltning, föreningsekonomi samt grundläggande kunskaper inom föreningsjuridik. Erfarenhet av att ha arbetat i systemet Agresso och Property Management är meriterande.

Du är social, flexibel och utåtriktad samt agerar affärsmässigt och kundorienterat. Du har viljan att skapa långsiktiga relationer, såväl med kunder som internt med kollegor.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?
En trygg arbetsgivare, kollektivavtal och ett växande team med god sammanhållning och bra laganda.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2020-10-31. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
För frågor gällande tjänsten, var vänlig kontakta Carina Andersson, 021-10 32 21 carina.andersson@riksbyggen.se

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! <br>

Dela detta jobb

loga
Förvaltningsekonom

Riksbyggen