ekonomijobb.se

loga

Förvaltningsekonom

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Förvaltningsekonom

Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och kundansvariga samt övriga leveransenheter för att tillsammans leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder.

Vad ska du göra?

Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder och ha löpande kontakt med ordförande och styrelser i bostadsrättsföreningar. I rollen kan ingå uppdrag som ledamot i Riksbyggens bostadsrättsföreningar styrelser vilket medför att viss del av din arbetstid kommer att vara förlagd till kvällstid. Detta kompenseras av en i övrigt flexibel arbetstid. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att upprätta budget, prognos, bokslut och årsredovisning i bostadsrättsföreningarna. Dessutom ansvarar du för ekonomisk uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget och prognos för styrelser. Du ansvarar för att leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Den mer löpande ekonomiska administrationen sköts av Riksbyggens servicecenter i Västerås. 

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och kan se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning. Erfarenhet av systemen Agresso och Property Management samt styrelsearbete är meriterande.

Denna tjänst är ett vikariat på ca 1 år med tillträde senast 2020-03-01.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb, dock senast Sista ansökningsdag 2019-12-16.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med många kontakter, en trygg arbetsgivare och ett gott arbetsklimat. Om du har frågor, kontakta Gruppchef Hanna Andersson på telefon: 013-249327 eller hanna.andersson@riksbyggen.se.

Dela detta jobb

loga
Förvaltningsekonom

Riksbyggen