ekonomijobb.se

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som förvaltningsassistent kommer du att hantera vår ekonomiadministration bland annat kontroll av leverantörsfakturor och kundfakturering. Du kommer att medverka i budget-, prognos- och bokslutsarbete samt stödja regionen med att ta fram ekonomiska rapporter, analyser samt uppföljningar. I rollen ingår övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter så som beställningar och stöd till regionen. Du jobbar i team med andra förvaltningsassistenter och i nära samarbete med chefer och medarbetare inom regionen. Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet som ekonom samt erfarenhet av budget, prognos och bokslutsarbete. Vidare har du goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och andra administrativa system. Du har goda kunskaper i svenska. Körkort B är ett krav.

Placeringsort

Du kan arbeta i Karlberg, Stockholm eller Visby, Gotland. 

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med högskoleutbildning inom redovisning. Det är även meriterande om du har arbetat inom statlig förvaltning samt har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso.

Personliga egenskaper
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och initiativtagande med förmåga att arbeta självständigt. Du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare har du förmåga att ta ett stort eget ansvar i ditt arbete och har intresse för förändrings- och förbättringsarbete i ditt arbete.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Claes Walmstedt, tfn 010- 44 44 654 eller HR-specialist Roger Thörnstrand, tfn 010 44 44 512.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2020-03-02. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

 

 

 

 

 

Förvaltningsassistent till Karlberg eller Visby

Ort
Utgår

2020-03-02

Ansök nu

Dela detta jobb